Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karas123

Mój Ojciec jest bezdomny mimo zameldowania

Polecane posty

Gość Karas123

Nie chcę się rozpisywać. Chodzi o to, że mój ojciec jakiś rok temu popadł w długi i alkoholizm. Moja matka zostawiła go a raczej przepędziła z domu, a on się na to zgodził. Mimo to nadal jest zameldowany w moim domu. Dziś spotkałem go na przystanku jadąc do pracu, wyglądał jak najzwyklejszy bezdomny z puszką piwa w dłoni. Nie było z nim żadnego kontaktu więc chciałem go wybłagać żeby coś zrobił, zgłosił się gdzieś po pomoc, żeby zadzwonił na policję bo chyba ma prawo wrócić do mieszkania...Co mam robić?!!! NIe chce się dać przekonać do powrotu, unosi się honorem, alkohol całkowicie go wyniszczył, non stop mówi o tym jak kiedyś było dobrze...jak można pomóc takiemu człowiekowi, żeby go wyiągnąć z dna...błagam pomóżcie...

Gość apulina
a moze matka by z nim pogadała

Gość poszukaj w google
www.dda.pl -tam jest duzo informacji i czat

Gość Aniulka ania
I dobrze ze popedzila pijaczyne. Chcialbys zeby ci zrobil meline z domu? Jest dorosly, wybral alkohol.

Gość APAP Extra
jak nie mieszka trzy m-ce to może go wymeldować:D mądra kobieta z tej twojej matki , dobrze zrobiła ,że pogoniła moczymordę!

Gość Karas123
A ja dzisiaj zaciągnełam Ojca do domu. Jak matka będzie się stawiać to ją pobiję.

Gość matka, żona... nie kochanka
niezła żonka :O gdyby moj mąż wdępnął w jakieś gówno to stanęłabym na rzęsach żeby tylko z tego wyszedł 🖐️