Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeeeeeesperatka

pomocyyy... !!!

Polecane posty

Gość deeeeeeeesperatka

Prosze Was o pomoc...03/08/2010 wyslalam list priorytetowy i adresat do tej pory nie otrzymal przesylki.. ;/ nie mam zadnego potwierdzenia no bo to zwykly list.. co mam zrobic w tej sytuacji.. ? mam szanse na odzyskanie tego listu ?

Gość deeeeeeeesperatka
upup nikt nie wie nic na ten temat.. ?:(

Do 2ch tygodni moze isc taki list. JEzeli napisalas adres zwrotny, to jakies szanse masz, ale... Jezeli ktos sobie go skradl na poczcie albo cos podobnego, no to lipa. Na przyszlosc, zawsze wysylaj polecone, z potwierdzeniem odbioru!

Gość deeeeeeeesperatka
hept dzieki za pomoc.. ! niby teraz jest ten okres urlopowy moze to dlatego.. juz mi tu babka pisze,ze chce zwrot pieniedzy eh.. ;/ to troche nie fair bo ja dostane bez ciuchow i kasy.. ;/a myslisz,ze jak zadzwonie na poczte to mi cos moga sprawdzic..?

Musiala bys miec numer nadanie przesylki, czyli musial by byc polecony. Tak naprawde nadajac zwykly list to nie masz kompletnie szans. Malo tego, ta druga pani mogla przesylke odebrac, i jedynie powiedziec ze jej nie dostala, i probuje wyludzic pieniazki. Tak tez moze byc. Nie rozumiem jak mozna wysylac listy/przesylki bez potwierdzenia w ogole :S

Gość deeeeeeeesperatka
Wysyłałam do tej pory i bylo w porzadku ;/ reszte przesylek wyslalam juz polecone.. no tak, madry polak po szkodzie.. ;/ a oni to jakos odnotowuja na poczcie adresat/nadawca? Jest szansa zeby to jakos sprawdzic.. ?

Gość deeeeeeeesperatka
ktos jeszcze moze mi pomoc.. ? :(

Gość deeeeeeeesperatka
upup