Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss Perfectito

To się dopiero można wkurwić!

Polecane posty

Inwestujesz w faceta, wielkie uczucie, zakochanie, przychodzi co do czego i okazuje się, że to fajtłapa łóżkowy. Kurwa, nie dość że prawiczek, który nie wie gdzie łechtaczka leży, to jeszcze wogóle nie zajmuje się mną (!!!) - fakt jak ma to robić, skoro oboje musimy się skupiać na podtrzymywaniu przy życiu jego jebanego penisa, który z przyczyn stresowych flaczeje gdy ma dojść do bliskiego spotkania! Świetnie, siedzę właśnie przy kompie, po czym co rzekomo łapie się na określenie '' seks'' .

Gość tania jania
no widać że łączy was głębokie uczucie, gratulacje

Gość twoje inwestycje były
jak widać gówno warte :classic_cool:

Tak ma. Ale ja też mam! To mój rówieśnik. Miałam tylko jednego partnera przed nim - fakt był sporo starszy od niego, no ale nie róbmy jaj. I najgorsze jest to, że nawet nie wiem jak takiemu uwagę zwrócić. No nie powiem, że jest kiepski, bo wtedy na erekcje będę chyba wieczność czekać tak się chłopak zestresuje!

Gość jełop :)
pewnie taka jesteś atrakcyjna, że mu nawet nie staje

Gość jestes gupiom lafiryndom

Tak kurwa, były gówno warte. Podziwiam tych, którzy przeciwni są współżyciu przedmałżeńskiemu... Sama czuję się nieco oszukana, a co dopiero takie rozczarowanie po ślubie!

Pśp nie każdy jak Ty rzuca się po tygodniu na penisa jak wygłodniała lamparcica :D

Gość aniulka82.28
uwaga na saba6660 to alfons zbiera kobiety do agencji

Przepraszam bardzo, czy to że czekałam świadczy o mojej niedojrzałości wiekowej ? Może zwyczajnie nie mam zamiaru pieprzyć się z kimś, kogo uczuć pewna nie jestem. A uczucia niestety zajmują czas.

widzisz PŚP jesteś wyzbyta uczuć ty wyrachowana lafiryndo :classic_cool:

Nie oszukasz nas my wiemy co tam w Twoim gąszczu piszczy :classic_cool:

Gość tej hej
nie kręci go tłusta raszpla, on pewnie też nie wiedział że ona ma cellulit i brochę jak zużyta opona

A myślisz że nie obadywałam ?! Przecież pisałam że czuję się oszukana. Gdyby od początku zakrawał na łóżkowego inwalidę, chyba bym w to nie wchodziła, co nie?

wyrobi się wyrobi, ale nie przy takiej kulawej nauczycielce, to musi być baba co słowem powoduje wzwód, a gołym cycem wytrysk.

Gość daj na mszę
chwalisz sięczy się żalisz? weź se ogóra do łózka i milcz grzeszna kobieto

Husky, ja mam taką nadzieję :( Liczyłam na zajebisty seks, a tu się okazuje że trochę się różnimy temperamentami - z początku wydawało się że będziemy zgodni w tej kwestii. Najgorsze jest to, że ja staje na głowie, aby był ''zdatny do użytku'', a on o tym, że kobieta również potrzebuje przygotowania już nie pamięta :(

''wyrobi się wyrobi, ale nie przy takiej kulawej nauczycielce, to musi być baba co słowem powoduje wzwód, a gołym cycem wytrysk.'' no taka baba, to bankowo sobie pokorzysta, ha ha ha.

Gość do miss perfectito
pocieszę cię: Ja poszłam do łózka z prawiczkiem, ja miałam 22 lata on 20, ja miałam już 1 faceta "na koncie" (też prawiczka). pierwsze kilka razy - penis mu "flaczał' tuż przed wejściem, ze stresu. po tygodniu prób daliśmy sobie spokój, żeby się odstresować (ni było awantur czy coś w tym stylu,bo i tak się chłopak martwił a ja go kochałam). przerwa trwała ok. 2 tygodni, w tym czasie widywaliśmy się nadzy tylko od pasa w górę. potem ponowne próby i za 3 razem zaskoczyło, i zaczął się dobry seks, coraz lepszy, a po niespełna miesiącu od ponowienia prób było już super! nawet i 4 razy na dobę i stosunek zazwyczaj nie trwał krócej, niż 10 minut (a na początku ledwo minuta). ten facet to od 2 lat mój mąż:) pozdrawiam i powodzenia ! :)

Miss Perfectito. Kim, że ty jesteś?! Każdą kobietę podnieca prawiczek... tyś facet, czy ino idiota?!

''do miss perfectito'' dzięki za pocieszenie ! :) właśnie to był nasz 3 raz dopiero i może faktycznie zbyt wiele wymagam. Poczekam jeszcze trochę. Póki co, nie krytykuję i jestem wyorzumiała, nie chcę by czul się winny.

a mnie nazywają dziwadlem jak mówie, że seks to tylko z 30tkami :D

Gość maniek bez jedynkiii
9/10 prawie dałem się nabrać :classic_cool: