Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilu partnerów seksualnych

Ilu partnerów seksualnych miałyście? Ilu waszym zdaniem to "dużo&qu

Polecane posty

No tego to zbytnio nie popieram, ale no tak jak mówiłam, każdy ma swój sposób na życie :)

Gość
' Ja jestem jeszcze prawiczkiem Zrozum, że jak ktoś jest prawiczkiem to ciężko mu przeboleć kilku partnerów u kobiety' a co ja mam powiedziec jesli moj facet mial kilkanascie conajmniej partnerek przede mna? w tym znam conajmniej 4 osobiscie, tak bez zastanowienia, jakbym sobie pomyslala to byloby wiecej... tez mi nie jest jakos szczegolnie przyjemnie z tym ale trudno- rozliczam go ze zwiazku ze mna nie z innymi.

bazienka- to tak jak ja, miał dużo partnerek, opinie podrywacza, a ja dziewica, też znam parę dziewczyn ,z którymi uprawiał seks

Gość
i jestem z nim 5 lat ;) prawiczku, wszytsko jest ok jesli oboje tego chca a doswiadczenia doswiadczeniami znam sporo dziewczyn ktore sie zgodzily na cos co partnert chcial bo baly sie ze go straca... wiesz inna psychike ma sie jako 26latka inna jako 25latka... ja osobiscie bedac w zwiazku z moim juz wiedzialam ze nie nalezy dac sie krzywdzic i jesli czegos nie chcialam to tego nie robilam, aczkolwiek byly takie kwestie ktore odrzucilam po wyprobowaniu... troche glupio skreslac fajna kobiete za jednen blad z przeszlosci

Gość Ja jestem jeszcze prawiczkiem
Przygodny seks to bardzo poważny błąd

Gość
" Ja jestem jeszcze prawiczkiem Przygodny seks to bardzo poważny błąd" no raczej hedonizm jest fajny ale z wlasciwa osoba ja tam nigdy nawet nie "mizialam" sie dla czystej przyjemnosci, zawsze w zwiazku albo sytuacja byla na dobrej drodze do zwiazku a seks zaczelam ze swoim po 2 latach wiec nie ma sily by nazwac to "przygodnym"

Dlatego lepiej szukać dziewczyny, która nigdy nie miała przygody

Ja jestem jeszcze prawiczkiem --> ocena subiektywna, ja nie widze bledu o ile dba sie o swoje bezpieczenstwo i nie przynosi na swiat niechcianych dzieci. mowicie dziewczyny ze wasi partnerrzy mieli duzo partnerek seksualnych.. gdybym ja byla ta "wstrzemiezliwa" to by mnie to gryzlo. mowicie, ze nie popieracie, wiec jak to jest z waszymi partnerami? przebaczylyscie? zapomnialyscie?

Niestety, ale uważam że po prostu od dziewczyny, która miała sporo partnerów bym miał zupełnie inną mentalność

A co ja mam mu przebaczac? Nie zdradzil mnie, nie obiecywal mi nic, nie bylismy z soba, znalismy sie tylko z widzenia, wiec mogl sobie robic co chcial :)

dla prawiczka to zrozumiale ze szuka dziewicy bo w ten sposob nie musi konkurowac z jej bylymi. strach jest dla mnie zrozumialy i jego motywy. ale prawda jest taka, ze wiekszosc facetow z bujna przeszloscia seksualna chcialaby taka, ktora nie nalezala wczesniej do innego, bo sa zazdrosni o bylych ale tez sa hipokrytami do potegi. na szczescie nie wszycy, i dzieki bogu ci hipokryci trzymaja sie ode mnie z daleka.

Ja też mam złą opinię o takich hipokrytach

Gość takajedna@@@
5 to jest standard u kobiety, jeśli uważacie takie za dziwki czy inne to może spytajcie się swoich "świętoszkowatych" frajerów co z wami są ile oni mieli i wtedy ich możecie uważać analogicznie za łajdaków :)

Najważniejsze są uczucia, ale trzeba do siebie pasować, a frywolna dziewczyna ma zupełnie inne podejście do seksu niż ja

Dla mnie 5 to dużo dla dziewczyny, która ma dwadzieścia parę lat

Gość
boze skad wy macie te statystyki? ja w sumie swojego znalam na dlugo przed tym jak zaczelam z nim byc, a opinie jego poznalam po kilku miesiacach bycia ze soba nie bylam wstrzemiezliwa, po prostu robilam prawie wszystko oprocz stosunku, zreszta dobrze mi z tym bo penetracja jest przereklamowana i mnie osobiscie nie wzrusza i nie mam ochoty "gonic statystyki ", grunt to wiedziec z kim sie "to" robi

Gość
"mowicie, ze nie popieracie, wiec jak to jest z waszymi partnerami? przebaczylyscie? zapomnialyscie? " niby co ja mam mu wybaczac ? to ze nie czekal calego zycia tylko na mnie tylko probowal wczesniej? zdarza sie

Ja po prostu szukam kobiety wrażliwej, czułej i delikatnej, a taka z bujnym życiem seksualnym mi się wydaja raczej ostra i wyniosła

Ja bym nie chciał kobiety, która miała w łóżku tyle facetów, ile ja kobiet. Trąci hipokryzją, na szczęście kobietom nie imponują prawiczki więc podzielają moje zdanie :)

Gość
"dla prawiczka to zrozumiale ze szuka dziewicy bo w ten sposob nie musi konkurowac z jej bylymi. strach jest dla mnie zrozumialy i jego motywy. ale prawda jest taka, ze wiekszosc facetow z bujna przeszloscia seksualna chcialaby taka, ktora nie nalezala wczesniej do innego, bo sa zazdrosni o bylych ale tez sa hipokrytami do potegi. " 1. ja tez teoretycznie rozumiem strach. ale kurde ... kazdy jest INNY i nie oceniam facetow z ktorymi bylam w zwiazku tymi samymi kategoriami, nigdy ich ni porownywalam, a juz na pewno nie pod wzgledem seksualnym 2. a tu ie zgodze, pierdoleni hipokryci :/

Gość
"Ja jestem jeszcze prawiczkiem Ja po prostu szukam kobiety wrażliwej, czułej i delikatnej, a taka z bujnym życiem seksualnym mi się wydaja raczej ostra i wyniosła " wiesz co dla mnie jendo nie wykllucza drugiego, wiesz istnieje cos takiego jak mechanizmy obronne jakis mies temu poznalam dziewczyne ktora pozwolila facetowi na mizianie mimo ze on jej powiedzial ze to czysto hedonistyczne, a ona myslala ze jak pozwoli to cos z tego wyjdzie... laska ma 21 lat a i wiekszosc mlodszych tak mysli... nie tlumacze ich tylko uswiadamiam... zwoja droga ja jestem niesmiala a nikt mi nie wierzy... pozory czasem myla

Gość
tajemnica_on Ja bym nie chciał kobiety, która miała w łóżku tyle facetów, ile ja kobiet. Trąci hipokryzją, na szczęście kobietom nie imponują prawiczki więc podzielają moje zdanie no wiesz ja akurat po tym nie oceniam faceta... liczy sie tez to co ma w glowie i drugoplanowo wyglad...

Najgorsze, że dziewczyny tak łatwo nadają się namówić na seks analny

Ja jestem jeszcze prawiczkiem - O rety...... Weź Ty się udaj do jakiegoś psychologa co?

Psycholog mi niepotrzebny. Dam sobie radę i poznam właściwą kobietę