Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilu partnerów seksualnych

Ilu partnerów seksualnych miałyście? Ilu waszym zdaniem to "dużo&qu

Polecane posty

Gość 5 to bardzo duzo
kobietom nie wypada miec po tylu partnerow

Gość na zone tylko dziewica
a nie jakas latawica

Gość Ja jestem jeszcze prawiczkiem
Ja uważam, że facet powinien szanować się tak samo jak kobieta

Gość maszynko wysłałęm smsa
Do prawiczka pasują grabie.

Uważam, że liczba partnerów też określa czy pasujemy do siebie czy nie

To właśnie ja Ci napisałem :D W sumie to tak oficjalnie się nie poznaliśmy :P Z dwa razy chyba spotkaliśmy się na jakichś topach.

Myślę, że żaden facet nie lubi jak jego kobieta ma bujniejszą przeszłość niż on

Gość stop paniom po analu

Niestety, w kulturze jest zapisane, że to facet jest dominujący, a przynajmniej, że do niego należy inicjatywa. Jeśli więc kobieta ma w te klocki większe doświadczenie niż on (a nie daj Boże, że jest lepsza), to dla faceta to jest ujma. Poza tym dochodzi jeszcze zazdrość. O tyle nielogiczna, że dotycząca przeszłych związków partnerki. Ale jest i męczy. Każdy by w końcu chcial być dla drugiego tym jedynym.

Dlatego ta przeszłość jest taka bolesna, a jak jeszcze sobie wyobrazić, że dziewczyna z byłymi partnerami ostro szalała, uprawiała anal to ... :O😭

Po prostu bałbym się, że tej przeszłości bym nie zaakceptował albo nawet kiedyś ją wypomniał

wybor jest taki albo taka co bedzie przy kazdej nadazajacej sie okazji odmawiac seksu z powodu bolu glowy i tylko przy zgaszonym swietle i po bozemu i bron boze zadnego loda ani nic z tych "dziwactw", albo taka z ktora zadowolenie z seksu jest gwarantowane. uwazam, ze udany seks to bardzo wazna rzecz w zwiazku.

Wiesz, człowiek ogólnie boi się nieznanego i z tego powodu myśli o wszystkich możliwych problemach. Możliwe, że byłoby tak, jak mówisz, ale możliwe też, że spotkałbyś kogoś, przy kim takie problemy zeszlyby na dalszy plan. Niestety, życie jest ryzykowne.

zdesperowana-uwazaj,bo zaraz ktos Ci napisze,ze seks nie jest najwazniejszy:P -no bo w sumie nie jest najwazniejszy,ale bardzo wazny.Ja nie moglabym byc z kims,z kim byloby mi w lozku beznadziejnie. fajansiarz-kultora-szmultura.Teraz podobno uprawnienie jest;) ja jestem-i vice versa.Kobiety tez nie lubia,jak facet mial bujniejsza przeszlosc,niz one.Wiekszosci raczej to przeszkadza.A tak poza tym,to cos sie tak tego anala uczepil?:P Hmmm...masz prawo nieakceptowac seksualnej przeszlosci partnerki.Zastanawia mnie tylko,jakie mialbys zdanie w odwrotnej sytuacji:P

Oho, polonistka :classic_cool: Równouprawnienie działa tylko na niektórych polach, a i z tym są problemy. Klasyczny wzór, w którym twardy i zdecydowany facet jest dla delikatnej i subtelnej kobiety oparciem, na pewno długo się jeszcze utrzyma (o ile nie na zawsze).

Są kobiety, które bardzo lubią seks, a uprawiały go tylko z miłości i nie miały wielu partnerów. Może i bym zaakceptował np. 5 partnerów u kobiety, sam nie wiem

fajansiarz-nie,nie polonistka,za to ktos,kto stara sie nie robic bledow,jak je widzi to poprawia,jak nie wie,to sprawdza w slowniku i nie wykreca sie dysleksja itp. bzdurami:P;)hehe:) ja jestem-no nie wiem,czy bys zaakceptowal.Moze na poczatku,ale po jakims czasie by Cie to gryzlo.