Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małateżczarna

Kupię suknię annais bridal M:kristi

Polecane posty

Gość dsjsjafhsdjhfsjdhjshdghjsdgjsd
hej ja bd miałą do sprzedania carrere http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:NpCyKnNYtfxDHM:http://images04.olx.pl/ui/6/12/76/1276625699_100160676_1-Zdjecia--Suknia-slubna-Carrera-producent-Annais-Bridal-rozmiar-3638.jpg&t=1 tylko ze białą ! na 165 cm lecz łatwo ja idzie skrocic gdyz ma falbany ! suknia do sprzedania bedzie po 26 sierpnia jezeli ostoi w bardzo dobrym stanie oczywiscie ;)

Dzieki ale ja liczę na kristi:) chciałam jeszcze zaznaczyć że mogę przeznaczyć 900-950 zł na ten cel. Niech piszą te dziewczyny które tyle sobie za nią życzą.

A nie chciałabyś uszyć sobie podobnej sukienki?Ja właśnie szyję sukienkę, może nie identyczną jak kristi,ale bardzo podobną.Koszt ok. 1200-1500 zł.

Gość jhjhjhkh
nawet jak uszyja z dobrych to nigdy nie bedzie jak oryginał , a idzie trafic na sukienke jak nowa , przeciez sa tylko raz uzywane

Gość juz żona
witam! mam do sprzedania suknię kristi- kolor smietankowy, cena do uzg mój num gg 9411548.pozdrawiam

Gość juz żona
suknie można łatwo skrócić, bądź zwęzić. rozmiar 36-38, wzrost 164 cm+ 7cm obcas suknia została wyczyszczona i czeka na nową właścicielkę:)

Gość ewa8411
A co zrobić z trenem w tej sukni?

Gość już żona
tren można podpiąć, bądź obciąć jeżeli komuś przeszkadza

Gość przymusik
kupię suknię kristi, rozmiar 40, kolor śmietankowy

Mam do sprzedania sukienkę szytą na podobieństwo kristi, rozmiar 38, jak ktoś zainteresowany proszę podać maila.

Gość Ania wwy
Mam do sprzedania suknię Kristi kolor śmietankowy rozmiar 38 wzrost 165 plus 5 zm obcas (podobno łatwo ją można zwęzić i skrócić) mail anuszkale@wp.pl

Gość gość
mam do sprzedania annais bridal kristi, rozmiar 36/38, kolor śmietankowy, po profesjonalnym czyszczeniu, Warszawa tel.600 666 391