Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ligaretta27

Flirtuję z kolegą z pracy, ale chce więcej!

Polecane posty

Gość Ligaretta27

Od miesiąca flirtuję z kolegą z pracy. Na początku wydawało mi się, że jest mną tak samo zainteresowany jak ja nim. Uszczypliwe i zaczepne maile z czasem przeszły w kontakt na gg i zrobiło się jeszcze "goręcej". Kolega jest zaczepny i lubi dwuznaczności, więc było i jest interesująco. Podczas wspólnych lunchy w większej grupie zdarzało mu się podjadać z mojego talerza, podpijać z mojej szklanki, ale gdy ostatnio zasugerowałam trochę otwarciej, że może mi się podobać jego reakcja była bardzo oschła. Zupełnie się nie przejmuję tym co o mnie pomyśli, bo spróbowałam i nie wyszło, ale czy sądzicie, że to był tylko flirt i nie było i nie ma szansy na coś poważniejszego?

Gość tra la lamilion100
zastanow sie jak bedziesz sie czula w tej samej pracy, gdy ewentualny wasz zwiazek sie rozpadnie... nie polecam takich znajomosci w pracy

''zdarzało mu się podjadać z mojego talerza, podpijać z mojej szklanki'' Głodny był, a dokupywać dodatkowej porcji nie chciał bo z kasą u niego krucho to posilał się od ciebie i tyle ;)

Gość tra la lamilion100
a moze dla niego to byl tylko niewinny flirt w pracy, sposob na zabicie nudy i rutyny... skoro jakos przystopowal po Twoim odkryciu sie... poza tym byc moze jest z kims zwiazany...

Gość kamilakamila
jestes pewna ze on nikogo nie ma? moze sie tylko toba bawi?

Gość Ligaretta27
Może i się bawi. Ja też się bawię, chociaż nie wykluczałam, że mogłoby być fajnie, a nawet fajniej. No trudno :). A o pracę się nie boję. Zawsze można zmienić.