Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia,,

strój kąpielowy

Polecane posty

Gość kasia,,

chce sobie kupic stroj kapielowy wedlug pomiarow powinnam nosic rozmiar 44 ale widzialam fajny stroj w rozmiarze 42. No i mam pytanie czy kupic ten stroj w mniejszym rozmiarze czy nie bardzo.

nie :O zmierz się ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście, to powiem Ci jaki masz rozmiar :)

Gość tvn24 nonstop
ja zawsze kupowałam kostiumy przez internet i zawsze to była porazka Albo majtki za duze albo stanik za mały W tym roku poszłam do sklepu Sprzedawczyni podała mi z 5 rodzajów i kazała mi je przymierzyc Po kazdym zaglądała do mnie do przymierzalni i oceniala W koncu dobrała mi odpowiedni Kazała mi sie poruszac ponachylac I o dziwo biust był na swoim miejscu , nic sie nie wylewało ani nie uwierało Majtki wzięła z modelu mniejszego Zapłaciłam wprawdzie 170 zł ale warto było i napewno kilka sezonów mi posłuzy Ajakbym te poprzednie zliczyła to pewnie wiecej by wyszło a musze je wyrzucic Takze lepiej poprzymierzac a nie potem chodzic w niedopasowanym i i na darmo kase wydac

Gość takpytamtylko
Ja w ogóle nie rozumiem, jak gora od kostiumu może mieć rozmiar 40 czy L? Przecież staników nikt przy zdrowych zmyslach tak nie oznaczy, ale kostium już można?

Ja podam swój przykład :) Koleżanka zamówiła strój rozmiar 38. Obwód stanika w miarę ok, miski o jakieś 4 rozmiary za małe, majtki za duże. Zmierzyłam ja. Miski dobre, majtki dobre, obwód dużo za luźny. Wzięłabym 36, obwód byłby dobry, majtki i miski za małe. Nie wiem jakie musiałabyś mieć szczęście, żeby trafić idealnie w rozmiar, to chyba tak jak trafić 6 w totka :O

Gość taka sobie jednaaaaaa
a ja kupuję na allegro stroje, tzn jeden kupiłam w tym roku i super:D z tym, że kupuję wiązane na szyi i z tył(bez zapięcia)

Ja kupiłam sobie kostium z katalogu wysyłkowego Halens no i jestem zadowlona, to w końcu porządna firma;0