Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja szwagierka.....

Siostra mojego męża! Problem rodziny!!!

Polecane posty

Gość gosia342
A co by mnie wasza sytuacja obchodziła zachłanna babo? Naprawde masz spoko tesciową ze chce podzielic po równo . Jeszcze raz powtarzam: ja na jej miejscu bym oddała inwestowała w córkę i jej rodzinę a wam ewentualnie co z nosa skapnie

Gość piczkaxxxxxxxx
"A nie wiem że to ja i mój mąż mamy gorszą sytuacje, jakoś jej to nie interesuje." nie dosc ze kurva wam sie dokladaja do wszystkiego to jeszcze bys chciala domek nad morzem , za duzo w doopie masz i ci sie we łbie przewróciło 🖐️ zmien prace skoro jestes taka zaradna :classic_cool:

Gość gosia342
Weź się wczuj w polożenie teściów. przyjdzie taka flądra z gołą d**ą i jeszcze by chciała ich domkami, akcjami rozporzadzać. A wara ci od tego co oni z tym zrobią. Obcym ludziom bym odpisała aby się tylko tobie nie dostało

Gość moja szwagierka.....
Wiecie co? może to głupie co teraz napisze ale ja również dla teściów powinnam być jak córka. W końcu jestem matką ich wnucząt. Już pomijam to że o mnie gdy byłam w ciąży wogóle nie dbali.

Gość tylko że to córki zajmują się
rodzicami a nie synowie.

Gość gosia342
hehe co to za córka co tylko czyjąś kase potrafi liczyć i żerować na czyjejś cieżkiej pracy a oni jeszcze mają o ciebie dbać? Już widze jak ty o nich dbasz!!