Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaaa399

Ja 39 On 33 jest szansa na dłuższy związek?

Polecane posty

Gość Annaaa399

Jesteśmy razem 2 miesiące na razie spotykamy się bez zobowiązan, lecz coraz bardziej się angazuję i teraz pytanie: Czy jest szansa, bo jeśli i tak czeka nas rozstanie, to ja to przerwę już teraz by potem nie cierpieć.

Gość yrry
Z wieku mamy to wywróżyć? Nie kumam w czym masz problem. Za mała różnica, za duża? Obawiam się że jeśli on jest inteligentny to przepaść intelektualna was poróżni.

Gość Annaaa399
to logiczne, że chodzi o to, że ja jestem starsza. Nie sądzę akurat żeby była między nami przepaść intelektualna, raczej emocjonalna. Przyznaję, ze ze mnie nadal taki duży dzieciak. Lubię się wygłupiać, przytulać, być traktowana jak księżniczka a to raczej zapewniają starsi mężczyźni. już sama nie wiem co robić? Boję się, że potem będę cierpieć:(

Gość terewa
wiesz,to zalezy czego oboje oczekujecie i jakie jest wasze podejscie do zycia..macie zobowiazania?jesli tak to musicie szczerze o nich pogadacitp...no i czy obojgu wam zalezy na "czyms wiecej"..tylko szczera rozmowa i checi dadza odpowiedz co dalej:)

Jesli ty wiesz ze tego chcesz to dlaczego nie ale wiesz jak to jest z hehe najpierw sprawdz czy to cos to nie czasmi tylko sex albo desperacja bo gosc ma dopiero 33 wiec moze rownie dobrze znalesc sobie za jakis czas 27letnia a ty pewnie i tak masz bardziej poukladane w glowie niz on wiesz bardziej czego chcesz i z razji uplywajacego czasu bedziesz chciala wiecej niz on wiec rachunek sumienia polecam + jego dowiedz sie czego on chce i w jakim czasie i jesli jest to duza ruznica to pamietaj ze istnieje wielka szansa na to ze w pewnym momencie waszego zwiazku moze czasmi jednej z osob byc przykro ze nie dostaje tego czego by chcial/a i powstanie nowy topick pozdro

Gość jamnikszorstkowlosy
a ty nie masz dzieci?

Gość AUTORKO
POPATRZ NA MAŁGORZATĘ KOŻUCHOWSKĄ ...JEJ MĄZ JEST MLODSZY 9LAT I SA ZE SOBĄ SZCZESLIWI........

Gość AUTORKO
CZASAMI 23LATEK JEST DOJRZALSZY OD 30LATKA....TO W DUZEJ MIERZE KWESTIA WYCHOWANIA. ZNAM 40LATKOW....WIECZNYCH CHŁOPCOW...

Gość flw000
zalezy od faceta,tyle ze wiekszosc z nich z czasem woli mlodsze,brutalna prawda:(

Gość A czy rówieśnicy dzisiaj
nie zdradzają się? Nie rozwodzą? Nie ma na to reguły! A 6 lat różnicy...cóż to za różnica ?:)

Gość Annaaa399
nie mam dzieci, byłam zajęta karierą zawodową on też bez zobowiązań. Tym bardziej boję się, że kiedyś zapragnie mieć dziecko.

Gość flw000
oboje wolni bez zobowiazan macie duze szanse na fajny zwiazek tylko zapytaj go czy chce dzieci..powodzenia

Gość A czy rówieśnicy dzisiaj
W dzisiejszych czasach jeszcze wszystko przed Tobą! :)🖐️

Gość Annaaa399
bałabym się ciąży w tym wieku

Gość LOLA2010
nic nie pozostaje ci tylko porozmawiac o swoich obawach o ktorych piszesz tu na forum wlasnie z nim. ja bym na twoim miejscu nie tracila czasu na rozmyslania tylko wchodzila w ten zwiazek a zycie samo napisze scenariusz. tez mozesz jeszcze miec dzieci....tylko przestan dumac bo zycie ci ucieknie......

Gość grażynka ze szczecinka
"Przyznaję, ze ze mnie nadal taki duży dzieciak. Lubię się wygłupiać, przytulać, być traktowana jak księżniczka" oszczędź chłopa, daj mu spokój {czesc]

Gość LOLA2010
balabys sie o dziecko czy o siebie????????? Sorry ze ci napisze ale ja to bym cie ostro potrzepala trochę....bo taka jestes troche w chmurach

Gość qwer34578
wiele jest takich starych kurew co się czepiają młodych chłopaków,pomyśl jak to będzie gdy 50 stuknie.chłopu się nie dziwić ,wiadomo chlop ,ale ty? czym myslisz glową czy dupą?ja jestem w związku z facetem ,ktory byl kiedyś z babą starszą od siebie o 8 lat.kosmos wspomina ją z niesmakiem mimo ,że na początku było ok.ale z czasem ,rano nie mogl juz patrzec na tego kaszalota niewydepilowanego

Gość Annaaa399
bałabym się, że nie urodzi się zdrowe

Gość Annaaa399
uważasz, że z wiekiem kobiety przestają o siebie dbać skoro piszesz o niewydepilowanym kaszalocie?

Gość LOLA2010
ja mam 23lata , jestem mloda ale ... do : qwer34578 mam swiadomosc ze starosc nie radosc mlodosc nie wiecznosc.... ty tez bedziesz stara...........

Gość karolaStargard
taki związek nie ma szanay przetrwania,zrób sobie szybko dziecko bo to twoj ostatni dzwonek,wybierz tylko dobre silne geny,wysoki przede wszystkim ,zeby pozniej nie patrzec na wypierdka.facet 33 letni zostawi cię z czasem dla mlodszej-to przykre ,ale tak przeważnie bywa.po co ryzykować,kariera zawodowa,czas na dziecko bo za 10 lat stwierdzisz ,że przegrałaś życie

Gość qwer34578
wiem ,ze będę stara,ale robie wszystko po kolei i z głową.najpierw skonczylam studia,znalazlam pracę ,odpowiedniego faceta i teraz jestem w 18 tyg ciąży:) facet jest starszy ode mnie 5 lat

Gość TEŻ MI DYLEMAT
pffff..! a moj chlopak jest mlodszy ode mnie 13 lat i jest to moj najlepszy zwiazek, jaki mialam :-p on mnie kocha do szalenstwa. i zeby nie bylo: jest przepiekny, cudownie zbudowany, wysoki, ma piekna twarz ❤️ i to on lepiej zarabia, bo ja jestem tylko nauczycielka :-p kocham go, nie chce innego, a nasza milosc to nie zaden flirt lub przygoda seksualna :-p :-p a ty, mimo ze masz 39 lat, masz dylemat jak nastolatka :-0 :-0 wake up..! 🖐️

Gość Annaaa399
nie chcę być nie miła, ale jaką masz gwarancję że po urodzeniu dziecka nie będziesz cała w rozstępach i twój facet nie ucieknie do o 10 lat młodszej? co do dziecka, to masz rację, ale ja nie zrobiłabym tego mojemu mężczyźnie by wrobić go w dziecko tylko dlatego, że to mój ostatni dzwonek. Może byłby wtedy ze mną na siłę, albo odszedłby do jak inni piszą młodszej a dziecko by tęskniło?

Gość qwer34578
nie chodzi o to ,ze kobiety przestają o siebie dbać,poprostu kobiety starzeją się ,jedne ładnie i powoli inne szybko i brzydko .ciało już nie to celulit itp.a nie wszystkie kobiety stać na kwas hialuronowy;czasem nie wystarczy dobrze dobrana dieta,siłownia ,basen i inne bajery.faceci nie starzeja się tak szybko i u nich nie przeszkadza nam niewielki brzuszek ,czy siwa skroń ,z kobietami jest inaczej,np ,wysokie i szczupłe kobiety dlugo zachowują mlodzienczy wyglą ,natomiat ,niskie i przy kości szybko siadają

Gość aha i achh
Z tego co widzę wokół zdecydowanie gorzej i szybciej starzeja sie mężczyźni. Za to mają o sobie o wiele lepsze zdanie. :P :D

Gość TEŻ MI DYLEMAT
oh my god..!! na swiecie kobiety rodza swe pierwsze dzieci nawet okolo 40 roku zycia, wiem, bo zylam 12 lat we wloszech i moje kolezanki, wloszki, maja piekne, zdrowe dzieciaki. a w tym ciemnogrodzie zbiora sie takie matki-polki cioty, stare mentalnie i beda ci wpierac, ze stara jestes..!! :-0 :-0 mialam tak barwne zycie, ze niejedna z was mi zazdrosci!! i bede miala dziecko z moim ukochanym, czy to sie jakims polskim, zacofanym cwokom, podoba lub nie..!!! 🖐️ kobietoooo!!!! troche odwagi!!!

Gość markus272727
qwer34578 - aleś ty głupia, dramat. Po pierwsze to tylko 6 lat różnicy wiec jak ona będzie mieć 50 to on nie będzie 20-sto latkiem tylko gościem który ma 44 lata czyli też nie młodziutkim szczawikiem. Poza tym to czy ludzie się dogadują i są ze sobą szczęśliwi nie jest zależne od wieku. Ty se możesz mieć wszystko po kolei a za chwile twój gość cię puści w trąbę bo jemu się zachce nastolatek bez zwisającego brzucha i rozstępów po ciąży. Wszystko zależy od człowieka jaki jest, jaki ma charakter a nie od wieku. Jesteś po studiach niby wykształcona, a wyzywasz autorkę od starych k... , ciemnota z ciebie i tyle.

Gość LOLA2010
Oj Anno a jaką masz gwarancję ze męzczyzna od np 27latki nie ucieknie do 20latki. Nikt Ci takiej gwaracji nie da. jeszcze cos : qwer34578....gratuluje ciazy.Ok Tobie wszystko sie ulozylo bo pokei tak jak chcialas.Ale np moja kuzynka miala plany malzenskie po studiach a tu nagle facet odchodzi do innej. Potem spotkala afceta -hazardziste jak sie pozniej okazalo choc przez rok to skrzetnie ukrywal.... Ona tez chciala robic wszystko po kolei ale zycie plata jej ciagle psikusa. Teraz jest na etapie ze nie chce juz zadnego zwiazku, za wrazliwa jest na te porazki. Uwazam ze twoja wypowiedz byla napisana dosyc hamsko.