Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pringels54321

Ona zdradzała ... na koniec poleciała na kase innego.

Polecane posty

Gość pringels54321

Witam wszystkich. Mam na imię Jacek... nie rozpisując się chcę opowiedzieć wam moją historię i liczę na jakieś wskazówki przez które z czasem poczuję ulgę :( Otóż, byłem z dziewczyną 3 lata ( no teraz byłby już 4 rok ) kocham ją byłem dla niej podporą i zawsze jej pomagałem chciałem jak najlepiej ... nie powiem chodź też czasami zawiniłem ... oddałem się na 110% dla niej ... robiłem wszystko co w mojej mocy żeby miała to co sobie wymarzyła, wiecie co ? najbardziej bolało chyba przy 2 zdradzie bo przy 1 nie byłem zbytnio zaangażowany ... byłem z nią bo byłem ... ( i to chyba był mój błąd ) ... wspólne wyjazdy, wspólne plany, wszystko to skomulowało się na to że bardzo bardzo mocno ją pokochałem ... same łzy mi lecą na myśl że potrafiłem sobie odjąć a żeby ona miała ... jej rodzina i znajomi byli przekonani że wyjdzie nam ... ( wiedzieli chyba raczej o tym jaki ja byłem dla niej ) ... i przyszedł ten dzień w którym przeczytałem sms w jej tel... serce dosłownie chyba przestało mi na trochę bić ... kochanie tęsknie ... kochanie kiedy wracasz ? ... ( znała go niecały miesiąc po późniejszym moim wywiadzie, to był ochroniarz baru ) ... boże za co ? czemu ? powtarzałem sobie czemu mnie to spotkało... co takeigo zrobiłem że oddając się kochając ją musiałem tak cierpieć ... płakałem nie wychodziłem z domu... ciągle ona przed oczami z nim ... pytania dlaczego ... jej odpowiedź na zdradę, cytuję ,, bo tak wyszło " to był ostatni gwóźdź do trumny ... minęło parę miesięcy chyba 2 ... wróciliśmy do siebie, ponieważ jej już znudziło się i chciała swojego byłego ,,rezerwowego" ... zakochany w niej po uszy... starałem się wybaczyć jej tą zdradę ... ona wtedy po zdradzie chyba doceniła mnie i starała się ( co potem oczywiście było na pokaz ) jednak mamy wakacje ( a hehe przepraszam śmieję sie przez łzy zdradzała mnie i upokarzała zawsze w wakacje ) i zostawiła mnie ponieważ ( jak myślę i udało mi się ustalić ) nie miałem pracy ... a wiadomo nie ma oracy nie ma funduszy na wypady .... poszła do innego który ma audi a nie polo, który ma kase a nie uczucia :((bo wiem że koniec wakacji on pojedzie w swoją stronę .... wiem wiem każdy mi powtarzał że ona jest taka i taka ... niedawno dowiedziałem się że jeszce neidawno gdy była ze mna spotykałą się z tym ochroniarzem co zdradziła mnie rok temu ... niedługo koniec wakacji i rozejdą się bo po co jak on nie jest z tond ... cierpię płaczę mam ich obraz przed oczyma .. co ja gadam mam obrazy jak nei z tym to z tym drugim ;( czemu nie mogę zapomnieć o niej mimo że zrobiła ze mnie najgorszy udpodlony obraz człowieka który cierpi dlatego bo kochał bo chciał jak najelepiej i starał się na tyle ile mógł ( sprawy finansowe ) czemu nie poklepała mnie po ramieni i powiedziała że jakoś damy sobie radę ;( czemu ;(( proszę ... przetłumaczcie mojej pustej głowie i wskażcie co dalej bo naprawdę ja już nie potrafię ... ;( PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY.

Gość małalola992
jest dużo dziewczyn z olejem w głowie... wystarczy się dobrze rozejrzeć. tą olej. nie jest Ciebie warta

Za długie, za nudne, ale skoro już przebrnąłem, to wniosek jest jeden - musisz jej szybciutko podziękować, że Cię uwolniła od siebie i innemu będzie dostarczała wątpliwych atrakcji.

Gość pringels54321
mam głupie myśli że dla niego będzie dobra bo wie że zdrada nie popłaca ... :(( nie umiem dowartościować siebie

mam głupie myśli że dla niego będzie dobra bo wie że zdrada nie popłaca ... Faktycznie głupie, bo ten gatunek się raczej nie zmieni w Matkę Teresę.

Gość pringels54321
co masz na myśli że się nie zmieni ? jak zapomnieć o tym jak potraktowała mnie ?:(

Hmm, jakby to napisać, żeby było poprawne politycznie - może, że ten nowy koleś nie będzie jedynym i wyłącznym beneficjentem jej wdzięków?

Gość pringels54321
proszę o rady .. :(

Gość a po co masz zapominac jak
cie potraktowala? pamietaj do konca zycia i wyciagnij wnioski,,, nie lec na pustaki a na dobre kobiety

Gość Dr dobre slowo
Z qrwami sie nie zadaje

Gość pringels54321
najbardziej boli to że w głowie siedzą słowa kocham cię ... a robiła mnie w h.. :((((( nie wiem jak pozbierać się

Gość pringels54321
podpowiedzcie mi co mam zrobić :( to nie jest tak łatwo wmówić sobie ..

Gość pringels54321
oddałbym wszystko żeby nie mieć jej przed oczami z tymi koelsiami ;/;/// to mnie bajbardziej dobija i nie pozwala znienawidzieć bo zapiepszałem na ten związek 3 lata dzień w dzień angarzując sie ;/ :(

Gość pringels54321
?:(

Gość wszystkie leca na kase

Gość aquarius
pringels, kup se lepiej płatki nequik, bo życie takie słodkie nie jest, tym bardziej kob iety. Moze teraz zrozumiesz

Gość erf
dobrze ze sie zbyt mocno nie rozpisywałes

Gość pringels54321
nie wiem co robić :( od środka mnie to niszczy :(

Gość chmmka
Madra dziewczyna

Gość rtyuiovb88888888
dupa z ciebie wołowa,kobiety nie lubią dup,chyba ,ze taka dupa potrafi kase zarobić.samo to jest załosne jak facet pisze i skamle na kafeterii

Gość ybytbthyb
tu nawet nie chodzi o kase, tu chodzi o Twój charakter;/ masz być twardy podejrzewam, że po każdej kłótni to ty wyciagales pierwszy rekę osaczyłes są i ona wiedziała ze czego nie zrobi to jej wybaczysz jestes po prostu ciapą weź sie za siebie i bądź stanowczy chłopie kopnij ją w dupe jak przyjdzie jak ci to ma ulżyć powiedz jej w twarz że jest szmatą zobaczysz że wtedy bedzie za toba biegać dopiero

Gość poloniusz
Znajdź sobie dobrą pracę i kup ją sobie ponownie albo poszukaj kogoś wartościowego. Miałem podobną sytuację ale powiem szczerze jestem jej wdzięczny. Dzięki niej wziąłem się w garść, zmieniłęm pracę na lepszą, zainwestowałem w siebie. Znalazłem dziewczynę na piomie a o pustaku zapomniałem

Gość gość
lecice na dupę i cyce a nie patrzycie na charakter;/