Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max 87

Dlaczego mężczyżni którzy nie chcą isć do wojska nazywani są tak brzydko cipami?

Polecane posty

Gość Ależ to bardzo prosteee
Bo kiedyś tak było, że jeśli facet uniknął obowiązkowego poboru i szorowania szczoteczką kibli to był raczej inteligentniejszy od reszty. A na co babie chłopak inteligentny?

Gość max 87
Wolicie tych głupszych?

Gość max 87
Znaczy się że wojsko powinno być zlikwidowane całkowicie bo psuje i ogłupia ludzi?

Gość max 87
Ja bym zlikwidował je całkowicie mało to ono społeczeństwa napsuło przez tych lat, godziło w wolność obywatelską i łamało prawa człowieka

dlatego owinny być testy psychologiczne dla tych co chcą iśćdo wojska żeby psycholi odwalić.

Gość max 87
tylko kto by te test sponsorował przecież nikogo to nie obchodzi, nikogo nie obchodzi że ktoś kogoś bije przed szkołą lub gwałci w parku, taka demokracja i wolność obywatelska ( o własną dup ę) właśnie dlatego nie ma dla mnie czegoś takiego jak patriotyzm

Gość max 87
ale jak to tak powystrzelał kto im wtedy zwróci życie i ich rodzinom synów?

Gość bo ci co idą do wojska
to tępaki po gimnazjum, które znalazły sobie świetny pomysł na życie bez wysiłku - uczyć się nie trzeba, zarobię, mieszkanie dostanę, laski lecą na mundur - ale jestem inteligentny że się urządziłem w życiu. Muszę tylko wykonywać codziennie szereg nikomu niepotrzebnych ćwiczeń.

Gość max 87
A o chodzi z tym leceniem na mundur?:D prawda to?

Gość bkb
bo ci co idą do wojska to tępaki po gimnazjum, które znalazły sobie świetny pomysł na życie bez wysiłku - uczyć się nie trzeba, zarobię, mieszkanie dostanę, laski lecą na mundur - ale jestem inteligentny że się urządziłem w życiu. Muszę tylko wykonywać codziennie szereg nikomu niepotrzebnych ćwiczeń. widac ze gowno wiesz,w zyciu nie miales z ty do czynienia

Gość manofmnpzd
TO PROSTE! ŻOŁNIERZ, KTÓRY MA JAKIS SENSOWNY STOPIEŃ TO IDEAŁ DLA KOBIETY! I NIE MÓWIE TU O CHOPAKACH PO GIMNAZJUM- TACY DALEKO TAM NIE ZAJDĄ. żEBY MIEC WYZSZY STOPIEN TRZEBA MIEC STUDIA.

łatwo jest wyśmiewać osoby, które były w wojsku, szczególnie tym, którzy panicznie się go bali, dla mnie tacy "faceci" to mizerne ciotki, ja byłem w arni i jestem z tego dumny,

a ja byłem we wojsku i wyniosłem z niego kilka kursów, które zrobiłem za darmo, a dzisiaj cały czas z nich korzystam;) w cywilu musiałbym mieć na to około 10 tysięcy złotych..także warto;)