Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PokoLokoGangster

Dlaczego faceci nie zagadują do kobiet - BO WYGLĄDACIE SZTUCZNIE !!!

Polecane posty

Gość PokoLokoGangster

Witam Faceci wcale się Was nie boją jak sądzi ogromna większość poszkodowanych samotnych kobiet. Oni nie zagadują bo wyglądacie sztucznie i tandetnie. Co druga ma farbowane włosy. Tonę makijażu na twarzy , sztuczne paznokcie , sztuczne piersi , botoks , detoks etc. W świecie gdzie prawie wszystko jest sztuczne kobiety upodabniają się do niego. Pytam się po jakiego ch*ja farbować włosy , doklejać paznokcie , powiększać usta itd.

Gość no barbie
Zgadzam sie kobiety powinnybyc naturalne a nie tapeciary blachary barbie lub jeszcze cos. Najlepszy podryw na basenie sa nie umalowane i nie bierze sie kota w worku.

Gość nic dziwnego111
Farbują włosy, bo może ich naturalny kolor jest nieciekawy, może bardziej do ich typu urody pasuje inny. Ktoś się rodzi brunetką, ale bardziej pasuje mu kolor blond, albo zawsze chciał mieć rude włosy, i co w tym złego? Malują się, żeby wyglądać lepiej, podkreślić urodę albo zatuszować niedoskonałości. Wszyscy mówią, że kobieta powinna być naturalna, ale jesteście pierwsi do komentowania niedostatków urody, typu brzydkie paznokcie, pryszcz na czole, albo duży nos.

Gość no barbie
ja nie mowie ze nie moze sie wogole pomalowac ale bez przesady kilo tapety na twarz najgorsze sa takie typowe barbie ktore leca na pieniadze

Gość tak niby narzekacie na takie
a co drugi z was ma taka laske i ja sponsoruje. niby chcecie taka naturalna a na ulicy ogladacie sie za solara z dlugimi tipsami itp. troche konsekwencji w tym co mowicie. niby chcecie naturalne a tak naprawde macie je w dupie bo sie z wami nie kurwia

Gość no barbie
ja takiej nie mam i nie chce miec wole naturak=lnedziewczyny takie tapeciary barbie to najwyzej najeden raz a nie jakis zwiazek

Gość cruel von lexx
mają też sztuczne umysły - chcą być też trendy , a są po prostu śmieszne i tandetne :P

Gość panna lala
A dlaczego wymalowane to na jeden raz, a naturalne to na całe życie? Możesz wyjaśnić?

Gość no barbie
juz nie dodajac ze wiekszosc z nich jest glupia i nie mozna z nimi o niczym porozmawiac takie kobiety to w ostatecznosci na jeden raz bo mowie byc z takana stale to samowyniszczenie chyba ze komus zalezy tylko na sexie

Gość ladaco
bo z reguły pomalowane = PUSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość panna lala
Ale dlaczego wymalowane są tylko do seksu?

Gość panna lala
Moje doświadczenie w tym względzie jest takie - meżczyźni wybierają na żony skromne szare myszki, a zdradzają je z tymi wymalowanymi. Jeśli mam wybierać wolę być tą, ż którą się zdradza, niż tą zdradzaną.

Gość no barbie
Bo takie dziewczyny sa zazwyczaj puste zakochane w sobie ja nie mowie ze dziewczna ma sie nie malowac bo powinna ale nie bez przesady jak jakas dzi*ka czy galerianka takie typowe blachary ktorym zalezy tylko zeby na tym zeby wyciagnac od faceta pieniadze i tak znajduja ktorym zalezy tylko na sexie i jest to taki uklad sex-pieniadze tak sadzeja nie mowie ze tak musi byc z kazda dziewczyna ale z wiekszoscia tak jest

Gość golonko
Najgorszy jest ten SZOK kiedy po paru miesiącach widzisz taka tapeciarę bez makijażu, i myślisz sobie wtedy: -O ja pier......CO JA KORWA ZA PASKUDĘ UTRZYMUJĘ:D

Gość no barbie
golonko 100% prawda w makijazu super laski bez makijazu zupelna odwrotnosc kobieta musi byc ladna na co dzień a nie jak sie pomaluje wielka dama od razu

Gość bonki
to niech nie zagadują, chooj im w doopę :D Prosi ich kto, żeby "zagadywali" ? :D

Gość golonko
nie prosi nikt , ale pamiętaj, że z tą szpachlą na gębie, trochę robicie nas w konia, kupujemy przysłowiowego kota w worku;)

Gość no barbie
Najlepiej zaprosic taka na basen i sprawa sie wyjasni

Gość bez pudru
nie jestem pięknościa, choć mam ponoc charakterystyczna urode. Nie maluje sie , co nie znaczy, ze nie dbam o siebie. czasem mysle, ze moze dlatego czuje i widze na sobie spojrzenia mężczyzn. Dodam, że nie tych wypacykowanych, czy karkow itp. Zazwyczaj czymś sie wyróżnija, czyms pozytywnym. Poza tym, nie musze sie obawiac, ze pewnego dnia moj facet sie mnie wystraszy. Maluje sie jeszcze faceci, ktorzy chca widziec rano obok siebie te sama kobiet z która szli spac :) Jesli rano, po przebudzeniu, bez makijarzu itp. nadal mu sie podoba to jest suuuper.

Dobry temat, tak jak napisane wyżej, na żony wybieramy szare myszki a ruchamy tapeciary, powiedzmy sobie prawde do niczego innego sie nie nadają, My faceci torozumiemy,a kobiety te słowa traktuja jako upokorzenie, aczkolwiek tak nie jest, dobry też motyw jest jeśli dziewczyna jest ładna a pytam o szkołe i słysze zawodówka, to odrazu myśle aha kolejna i mówie narka ;]