Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

Nie rozumiem

Polecane posty

Gość Cougargirl21

Ale numer! Kochałam sie wczoraj z nowym partnerem, przed nim miałam chłopaka z którym uprawiałam seks wiec logiczne ze nie byłam juz dziewica... Zaczynamy zabawe z moim miskiem i czuje ze cos jest nie tak, taki ból kiedy we mnie wszedł ze nawet moj pierwszy raz nie był tak bolesny...pomysłałam jednak ze to przez to ze jakies 6 mc miałam przerwy w seksie. Jakie było mije zdziwienie jak luby po wszystkim zapałił swiatło a tam na poscieli pełno mojej krwi! Czy to możliwe ze moj pierwszy partner mnie nie rozdziewiczył? Dodam ze podczas inicjacji nie krwawiłam wcale az tu teraz... No szok. Co moze byb przyczyna takiego krwawienia? Nie było to ostry seks

Gość Cougargirl21
Pomoze ktos? Jestem kompletnie zdezorientowana

skoro nie krwawiłaś podczas pierwszego razu to może być tak że tamten facet nie przebił ci błony... chociaż to było by trochę dziwne chyba że nie wszedł w ciebie aż tak dobrze.

Gość Cougargirl21
Ale z tamtym miałam dosc regularne stosunki to nie było tak ze raz i koniec.... Nie czaje co sie stało. Nadal byłam dziewica?

Tak zgadzam się z kotka-poes.... żeby mieć pewność musisz iść do ginekologa

Gość Cougargirl21
Byłam po pierwszynm razie, teraz tez chodze regularnie bo biore tabletki. Gin nigdy nie badał mnie manualnie bo jak stwierdził nie ma potrzeby skoro jest ok, robił mi tylko dopochwowe usg

Gość Cougargirl21
Mam mentlik w głowie. Az nie chce mi sie wierzyc normalnie...

hmm no to trochę dziwne... też bym była zakłopotana... ale musi być jakieś wyjaśnienie tego...

Gość Cougargirl21
Tak wie ze był ktos przed nim. Oboje bylismy tak samo zaskoczeni zastała sytuacja

Gość Cougargi21
Czy moze takie krwawieniemoze miec przyczyne w jakijs nadzerce? Nie wiem juz

Gość fgbtrd
spokojnie to normalne. pochwa ci sie skurczyla i zdarł ci troche nabłonka. ale idź do gina dla pewności . pozdr

Gość zdradzanyzdradzanazdradzani
Miał założoną prezerwatywę ze sztuczną szczęką. I Cię ugryzł :)

Gość Cougargi21
Boje sie ze to moze byc jakas nadzerka... poszperałam troche na ten temat w necie i mam wielkie oczy. A wizyta u gina dopiero w połowie wrzesnia. wykoncze sie nerwowo do tego czasu. Przeciez takie krwawienia po stosunku czy w trakcie nie jest standardem :( Czy któras z Was miała moze nadzerke?

Gość Cougargi21
ten ból przy wchodzeniu, moze faktycznie troche sie zastałam przez ta abstynencje?

Gość Cougargi21
Nik juz nic nie podpowie?

Gość no no tylko wcześniej
kunia miał jak trza a ten pierwszy może ino kciuka:D

Gość Cougargirl 21
Heh no własnie ten pierwszy miał dłuzszego ale cienszego ten obecny ma krótszego ale obwód znacznie wiekszy. Myslicie ze to ma jakis wpływ? Ze treaz pod wpływem wiekszego nacisku poszłooo :) kurcze no nie wiem... mega szok

Gość Cougargirl 21
a tyle sie w necie naczytałam ze jak krwawienie po stosunku to nadzerka ze teraz juz łapie jakies schizy a do wizyty u lekarza jeszcze kawał czasu

Gość Cougargirl21
Myslicie ze moge odbyc jeszcze jeden stosunek zanim wyladuje u lekarz? chciałabym spr czyto była tylko jednorazowa akcja czy krwawienie sie powtórzy?

Gość ekscelencja rurka do jebania
zarosła ci dziura albo wcześniej walił w doope

Gość Cougargirl21
Po pierwsze to nie ma cudownej mocy regeneracji a po drugie to wiem gdzie wkładał. W doope napewno nie!

Gość Cougargirl21
Naprawde nikomu sie to nie przytrafiło?

mówisz, że ten poprzedni miał chudszego penisa- możliwe, że miałaś bardzo rozciągliwą błonę i przerwał ci ją dopiero ten kolejny z grubszym- logiczne. Odczekaj kilka dni i spróbuj jeszcze raz- jeśli znowu będziesz krwawić to iść do lekarza, bo może to być coś innego, ale ja obstawiam, że to nic takiego i że już powinno być ok :)

Gość Cougargirl21
Dzieki za pocieszenie :) Chłopak tez mi mowi zebym przestała panikowac i ze napewno bedzie ok. Ale ja teraz boje sie z nim kochac :/ Matko, nie chce juz wiecej takich niespodzianek...

Gość Cougargirl21
Ile powinn8ismy teraz odczekac?

Gość sexmamuska...
a moze poprostu okresu dostalas a teraz panike siejesz...

Gość teKet
blona dziewicza to nie jest jakas zapora przed penisami:) poprostu moze obecny ma wiekszego i grubszego, lub poporostu uszkodzilas sobie nablonek bo nie bylas dosc rozgrzana do seksu...Wiele kobiet po dluzszej przerwie sa ciasniejszei to nuie koniecznie musiala ci krwawic blona dziewicza

proponuję odczekać tak z tydzień, żeby się na pewno wszystko zagoiło i o łóżka marsz! :D