Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cougargirl21

LOL :)

Polecane posty

Gość Cougargirl21

Ale numer! Kochałam sie wczoraj z nowym partnerem, przed nim miałam chłopaka z którym uprawiałam seks wiec logiczne ze nie byłam juz dziewica... Zaczynamy zabawe z moim miskiem i czuje ze cos jest nie tak, taki ból kiedy we mnie wszedł ze nawet moj pierwszy raz nie był tak bolesny...pomysłałam jednak ze to przez to ze jakies 6 mc miałam przerwy w seksie. Jakie było mije zdziwienie jak luby po wszystkim zapałił swiatło a tam na poscieli pełno mojej krwi! Czy to możliwe ze moj pierwszy partner mnie nie rozdziewiczył? Dodam ze podczas inicjacji nie krwawiłam wcale az tu teraz... No szok. Co moze byb przyczyna takiego krwawienia? Nie było to ostry seks

Gość rwreer
Ja już od paru lat miałam regularnie stosunki z moim partnerem gdy on zajrzał mi do środka i stwierdził że mam resztki błony dziewiczej. Bywa więc i tak. Dodam że w czasie pierwszego razu silnie krwawiłam a nie spodziewałam się tego bo... lata wcześniej często używałam różnych gadżetow i teoretycznie powinnam wtedy rozdziewiczyć się sama. Wiesz... ta błonka może być dość elasyczna więc może się zdarzyć że dopiero po jakimś czasie zostaje calkowicie zniszczona. :D

Gość Dr kafeteria
Lubisz to robic na indianca

Gość ulala123
a przy kolejnym razie krwawiłaś znowu czy to tylko tak jednorazowo?