Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajdźmy Iwonę!!!

NOWE FAKTY W SPRAWIE ZAGINIĘCIA IWONY WIECZOREK!!! PODEJRZANYM POLICJANT!!!

Polecane posty

Gość gonzales numer 3
może się znajdzie

Gość nawzajem i vice versa
kulomiot

Gość w3r5tp[
jaka pożądna dziewczyna wraca o 4 rano sama z imprezy? niech tak nagłasnieja przypadki gdzie ludzie znikają w biały dzień..

Gość Maaaaaaag32
bazienka: dlaczego obrazasz Iwone? znalas ja? NIE, wiec nie pisz,ze jest kurwa. Co z Ciebie za prosta,niewychowana dziewczyna, to szkoda slow. Jak zaginie Ci matka,siostra itd to tez chcialabys zeby ludzie ocenialy je nie znajac? Panuj nad slownictwem i popros matke,zeby wychowala Cie poprawnie. ja tez sie zgadzam z tym,ze powinni innych szukac z rownym zaangazowaniem,ale obrazanie ludzi Ci nie znanych pokazuje jak glupia osoba jestes.

Gość alagdansk9323
powinni wyłapywac takich jak Bazienka i ladowac kary po 3tys zl za znieslawienie to by sie kultury nauczyli.

Gość hujajnoga
dokładnie!!!!

Gość oironiolosuuu
Nie odpowiadajcie w ogóle na posty bazienki. To strasznie tępe krówsko, które aspiruje do bycia yntelygentną. Nie ma nic mądrego do powiedzenia, więc brzęczy jak pusty dzwon. Sama pewnie nie umie dobrze ciągnąć, więc stara się jakoś zatuszować w ten marny sposób swoje kompleksy.

Gość ASOOOOOOOOOOO
na pewno się znajdzie

Gość ASOOOOOOOOOOO
znajdzie sie

Gość nie ktore wasze
wypowiedzi sa po prostu zenujace i obrzydliwe, i dziwie sie ze niektorzy maja wogole taka odwage, po pierwsze nawiazujac do naglosnienia tej sprawy a inne nie sa mimo ze takich zgainiec jest wiele, tak jest wiele jasna sprawa ale nie kazda rodzina bliscy naglasniaja do takiego stopnia znikniecie, w tym wypadku rodzina dokonala wszelkich staran zeby dostalo sie to do mediow ii bardzo dobrze to w jakims stopniu zwieksza prawdopodobienstwo odnalezienia " zguby " rodzine spotkalo wielkie nieszczescie i co jest w tym zlego ze imaja sie roznych sposobow by odnalezc corke, ja zycze jaknajlepiej wszystkim bliskim Iwony i oczywiscie mam nadzieje ze zyje i sie odnajdzie, i wszystko zakonczy dobrze...

Gość wesdfv
hmmmm

Gość ludzie bądźcie lepsi,bo zginie
znalazła się Iwona czy nie? Ktoś może wie?

Gość kikidee
wiadomo co sie z nia stało?

Gość Jastrzębie Zdrój
u wieleu osób wyczówam zawiśc z powodu jej urody zal mi was bo pewnie macie samoocene równą zeru. Nie wiecie co to znaczy stracic dziecko nie wiedziec gdzie jest czy zyje czy nie dzieje mu sie krzywda przekonacie sie kiedy bedziecie mieli wlasne dzieci i bedziecie chodzic od okna do okna jak bedzie sie spóźnialo po szkole 20 minut takie glupie komentarze powinniscie zachowac dla siebie chociazby ze wzgledu na cierpienie rodziny o której pewnie nie ma cie pojecia patrząc jak zostaliscie wychowani. Ja wierze ze Iwona żyje i niech nikt nie przestaje o niej mówic i jej szukac bo ona czeka na pomoc

Gość Niezalogowana!!!!!
wyczÓwać to se mozesz smrod w gaciach . Czemu ta sprawa nagle ucichła?

Gość Basta821
Witam Serdecznie.Od samego początku zaginięcia Iwony ciągle czytam i sprawdzam na internecie nowe fakty o jej zaginięciu.Ja osobiście nie znałam Iwony Wieczorek ale moja znajoma ją bardzo dobrze zna bo chodziła z nią do szkoły.Z tego co opowiadała mi o Iwonie,to same bardzo dobre rzeczy,że jest bardzo miłą dziewczyną.Gdy dowiedziałam się o zaginięciu Iwony cały czas czytam nowe wiadomości.Faktycznie w tym wszystkim coś się nie zgadza i jest to raczej dla mnie nie możliwe by ten facet który szedł za Iwoną z ręcznikiem na ramieniu nie miał nic z jej zaginięciem wspólnego jeszcze tym bardziej że policja znalazła dokładnie tak samo wyglądający ręcznik jak ten który miał na ramieniu ten właśnie facet,to już daje dużo do myślenia że ten facet nie jest bezdomnym,bo sam jego wygląd i styl ubrania raczej nie przypomina bezdomnego i wielu z was pewnie się zgodzi z tym co napisałam.Druga sprawa tak jak wyżej tutaj napisała Dorota czy Kasia że policja wcale nic wielkiego nie robi by odnaleźć Iwonę bo od Lipca tak na prawdę nie wiele im się udało znaleźć śladów czy dowodów w tej sprawie.Bardzo współczuje całej rodzinie Iwony a w szczególności mamie jej i nie potrafię sobie wyobrazić jaki to jest dla niej i jej rodziny dramat dlatego bardzo mi się zrobiło żal i ze względu na to co dowiedziałam się o Iwonie od mojej koleżanki sama postanowiłam choć wiem że pewnie to wcale nie pomoże w odnalezieniu Iwony ale może akurat coś to da,skopiowałam link z filmiku o Iwonie na YouTube.pl i wklejam go gdzie tylko się da,może akurat ktoś ją gdzieś widział i uda się ją odnaleźć,jeśli ktoś z was też tak jak ja ze szczerego serca chcę pomóc w odnalezieniu Iwony dla jej rodziny i znajomych niech też powkleja ten link,może wspólnymi siłami uda nam się chociaż w jakiś sposób pomóc w jej odnalezieniu bo od Lipca mija już tyle czasu a tak na prawdę nie wiele wiadomo i ta sprawa jej zaginięcia stanęła w miejscu.Pozdrawiam.

Gość bujaj się fela
laska latała i doigrał sie, tak sie kończą babskie fochy

Gość ypsylonik27
czy coś wiadomo ?