Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja oto jaja

jak dlugo po zastrzyku boli was dooopa????

Polecane posty

Gość to ja oto jaja

mial zastrzyk wczoraj wieczorem a nadal boli. i mam wrazenie ze tak jakby obok - juz kiedys mialam ropien po zastrzyku i mam takie naciecie nizej, taka jakby blizne, i mam wrazenie ze wlasnie to mnie boli bardziej teraz niz miejsce po zastrzyku. czy tam sie cos mogl ostac za sprawa tego zastrzyku teraz????

Gość hahahahaha dobrze wam tak!
zależy co to za lek , trza było dłużej masować miejsce po igle.

Gość to ja oto jaja
no jakies jony czegos tam. wtedy takie cos mi sie zrobilo po pyralginie;p a teraz jony jakies;p ale boli wlasnie jakby obok , tzn. w miejscu blizny, wiec pytam.........

różne leki różnie się przyjmują , trza rozmasowywać miejsce zaraz po podaniu by lek dobrze sie wchłonął , może cos zalega i zanim teges to cie jeszcze poboli. A na PYRALGINE nie masz uczulenia , bo nie wszyscy mogą brać:) ja fiolkę zawsze ułamałam i wypiłam , nie znosze zastrzyków.

Gość to ja oto jaja
no chyba mam, ale wtedy pielegniara nawet nie spytalka bo to na pogotowiu bylo, tylko i igla w tylek i juz. i bylo co bylo. dlatego teraz sie troche boje zeby nie bylo powtorki z rozryki, bo dzien po juz teoretycznie nie powinno bolec:/ ale ze to jakies jony byly to sie pocieszam ze ani uczulenia na to ani zadnej rekacji tkaiej byc nie powinno:/

oni się nie pytają , bo mają to gdzieś , ja miałam to szczescie ,że kiedyś mi zrobili próbe na ampicyline i okazało sie ,że nie moge brać więc dali mi inny antybiotyk , ale później w innym szpitalu nie zapytali i gdybym im nie powiedziała ,ze jestem uczulona to gryzłabym juz dawno kwiatki od spodu-jeszcze mnie wyzwali ,że czemu wcześniej nie powiedziałam! - a pytali????

Gość to ja oto jaja
ide to chyba czyms nasmarowac, moze troche pomoze. i oby szybk oprzeszlo:/

nasyp mąki(zamiast talku) i rozmasuj