Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie wkopalam

Co robić

Polecane posty

Gość ale sie wkopalam

mam syna i męża z którym mi się nie układa wiecie rutyna kłótnie nie jest jak dawniej i to mnie bardzo bolało no i poznałam w tym czasie faceta. Zupełnie przypadkiem on wykazał mną bardzo wielkie zainteresowanie ja nim również.komplementy kwiaty zainteresowanie telefony sms zakochałam się odżyłam poinformowałam go o tym że mam dziecko..ale nie powiedziałam mu że mam męża. Nie wiem już co mam z tym robić on nie ma dzieci i nie jest zonaty spotykamy się rozmawiamy przytulamy nic więcej on chce bardzo ze mną być ja też.....Co ja mam teraz robić!!!!!!!!!!

Gość agusiawrozu
Autorko, czy warto poświęcać małżeństwo dla jakiejś chwilowej znajomości? Powiem tobie, że takie historie rzadko kończą się dobrze. \Poza tym okłamujesz ich dwóch. Nie zdziwiłabym się, jakbyś w finale pozostała sama z dzieckiem. Gdzie poznałaś tego nowego? i ile macie lat?

Gość ale sie wkopalam
poznałam go w pracy jest ułożony ma 29 lat ja mam 27 akceptuje moje dziecko..a mój mąż no co tu dużo mowić ma mnie gdzieś jest dla mnie oschły ja też już taka jestem już dosyć się narzucałam chciałam naprawiać nic to nie dało

Gość rzuci cie w cholere jak
sie dowie