Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popopopoasjadjksjkajdsklajsjnb

nie mam prawdziwych przyjaciół!

Polecane posty

Sprawda wygląda tak, przeprowadziłam się do innego miasta, tu studiuję i od września zaczynam staż. Jestem tu juz prawie rok, więzi ze znajomymi z mojego rodzinnego miasta powoli znikaja, spotykamy się ale to wymaga wyjazdów... więc problem z brakiem czasu. Na studiach poznałam fajnych ludzi ale teraz w czasie wakacji jak sie do nich odzywam, to kazdy gdzies zabiegany, gdzies jedzie itd. najbardziej brakuje mi tego, że nie mam przyjaciółki, chciałbym się z kimś tak zakumplować. Nie jestem zamknięta w sobie, wychodzę do ludzi, często sama coś proponuję ale ciężko teraz... w czasie studiów mialam kolezanki, teraz powyjerzdzały... jak znalezc bratnią duszę, dziewczynę, którą bedzie obchodziło coś oprócz czubka własnego nosa no i jej chłopaka, bo tak zwykle jest, koleżanki które mają facetów zapominaja o znajomych, a ja taka nie jestem, w moim związku jest troche więcej luzu, tzn. nie musze wszędzie z nim łazić a on za mną, no wiecie, żeby nie czuć się jak w klatce. Poradzcie cos.

Gość drgdrg
radzę ci zająć się swoim facetem i odpierdolić od nas. ja nie jestem w klatce a wiekszość czasu spedzamy razem. albo ty jesteś nudna albo on albo oboje. spadaj stąd!

idiotko a jak moj facet jest 12 godz. w pracy to co? mam do niego wypisywac i czekac cały dzien, to logiczne że musze sobie czas zorganizowac, nie jestem nudna, po prostu zmieniłam miasto!!!!

potraficie tylko na kogos naskakiwac? jak cie facet w tyłek kopnie, to zostaniesz sama

czy ktos mial taka sytuacje, że przeprowadzil się i cięzko było mu znalezc fajnych znajomych?

Gość do loooosera
Bywa i tak... ale to nie chcesz mieć??