Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam czarnego nikahgdjyre

i znów lipa z facetem ....:(

Polecane posty

poznałam takiego fajnego na fotce.... on chyba mysli że szukałam nowych znajomych w jego mieście bo się tam przeprowadzam, nei iała laski jak się poznakismy, potm miał, rozeszli się szybko... nabralam nadziei że jak sie przprowadzę to się uda coś z nim, a teraz on pisze, że mu jakaś tam zawróxciła w głowie...ja to mam pecha, ale facet jest w porządku przynajmniej psize ,a nie ściemna

Gość mala90lodz
To moze zacznij szukac facetów w normalnych miejscach a nie fotce.pl ;/

w noramalnym tez szukam,. zanm wile, poznaje non stop i ajkos zawsez nie wychodzi, choć podobam sę im to nie wiem co jest nie tak...

up

Gość mala19lodz
Ile masz lat? Moze nie trafilas na odpowiedniego. Moze faceci ktorych znasz niekoniecznie maja ochote na stale zwiazki ;p nie wiem.. trudno powiedzieć.

Gość mogę Ci podać z 2L
Nie pokazujesz się z tej lepszej strony.

mam 23 lata, juz 2 lata sama, a facetów z którymi coś kręciłam nei zliczę, jestem łądna to wiem, bo baardzo często to słyszę, nei ejstem też neiśmalła vczy jakaś pusta, więc nie rouzmiem < dlaczego???? już nei amm siły, ile razy mozna ponosić porażkę?

Gość mala19lodz
moze nie szukaj na sile... to samo przyjdzie, kiedys bedzie ok, ja mam 19 ale tez nie moge znalezc faceta. Ale nie szukam na sile, a na fotkach.pl to nie radze bo tam nikogo sensownego raczej nie znajdziesz, wiekszosc ludzi z fotki.pl to tylko szuka przygod a nie kogos na stale...

no włąśnie zawsez trafiam na takich ci chcą trylko sexu...:/ albo na takich co się od razu zakochują nawet się nie muszę wysilać... a ost faect był fajny i mi pwoeidziała ze nie chce się wiażać ..masakra

ja sie pare razy umowilam juz z chlopakiem ze szkoly ( mam 19 lat :P) ale po kazdym spotkaniu nawet nie podal mi reki a o przytuleniu czy pocalunku nie ma mowy! :P maskakra jakas...sama nie wiem juz o co mu chodzi

a u mnie. pwoiedział mi ze się nie chce wiązać, potem byliśmy a wesleu, całowaliśmy sie,...potem móił siostrez ze piękna dziewczyna ze mnie...i co z tego???

no bo faceci sie dziela na tych ktorzy chodza z dziewczynami z milosci ale ta grupa juz zanika, na tych, ktorzy chodza z dziewczynami dla seksu i na tych, ktorzy chodza z dziewczynami zeby poszpanowac przed kumplami, ze maja dziewczyne, niestety w dzisiejszych czasach trzeba miec szczescie zeby natrafic na kogos z tej 1 grupy...;/

no ale ten nawet sexu nie jcce, takie amm wrażenie, nie wiem czy na trzeżwo by mnei pocałował, on jakiś taki wydaję się płochliwy w tych sprawach...:/ choć spryciarz z niego i jest męski,,,, nie wiem, mam pecha po prostu, zawsez jak nowego poznaję to wiem ze i tak nc ztego nei wyjedzie,,,

Gość w miłości jak w interesach
Ci z pierwszej grupy są tak atrakcyjni jak kulfon (ten z bajki). Miłość książkowa nie istnieje, istnieje fascynacja burza hormonów, przywiązanie :)

o co Ci chodzi??? z jakim hivem?? puknij się w łep, skoro nie mam nikogo to skąd mam mieć hiva???