Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 8 tygodniowej śmieszki

Problem z kupką u 2 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Moja córcia robi 1 kupke tygodniowo i przy tym sie bardzo meczy, steka a czasem nawet płacze. Karmie ja mlekiem z piersi ale zageszczam jej nutrikonem z powodu czestego ulewania. A czasem dostanie mleko modyfikowane ok 2 razy w tygodniu. Czy 1 kupka na tydzien to nie zamalo na 2 miesieczne dziecko? Dodam, ze ciagle robi smierdzace bonki a kupka jest konsystencji papki a koloru zolto zielonego. mam isc do lekarza?? A jeszcze bym zapomnial ze co dziennie zażywam blonnik

Gość bonki
o mój boże :D bonki...padłam :D :D :D

Gość ala9148
dziecku ma prawo się ulewać nawet do pół roku. A z tego co piszesz to wygląda na to ze karmisz to dziecko jak prosiaka. Może dla jej dobra dobierz mleko modyfikowane i karm zgodnie z instrukcja!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasia0322
dziecko powinno robic kupke raz dziennie przy sztucznym karmieniu a do 3 razy dziennie przy karmieniu naturalnym- nie placze dziecko w ogóle nie boli go brzuch??

Gość kasia0322
moja corka jak nie zrobila kupki to plakala bo ją brzuch bolał

kolor kupki jest prawidłowy dla dziecka karmionego piersią co do częstotliwości wypróżnień niektóre dzieci mogą wypróżniać się raz na kilka dni przy sztucznym karmieniu i też jest to prawidłowe. Jednak kupka nie powinna być zbita, grudkowata, w postaci kulek i nie powinna wywoływać bólu czy krwawienia u dziecka lepiej poradź się lekarza

nie boli ją brzuszek. Kupka moim zdaniem ma dobrą konsystencje. Nie karmie jak prosiaka tylko jak wiem ze się nie dojada to dam troche mleka modyfikowanego. A z tym ulewaniem to poradził nam lekarz.

up

Gość a czemu dajesz jej blonnik???