Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoulYta

POMOCY! NIE WIEM CO JEST GRANE! BOJE SIE!

Polecane posty

Gość JoulYta

cześć dziewczyny, potrzebuję rady, bo zwariuję! wróciłam wczoraj z tygodniowego urlopu. siostra żony mojego brata ma domek letni w górach - często go wynajmuje zupełnie obcym ludziom, ale tego lata zaprosiła tam mojego brata z żoną, mnie i mojego faceta. w przedostatnim dniu urlopu, zdarzyła się taka sytuacja, że ja i żona mojego brata poszłyśmy zrobić porządek w altanie, która jest jakieś 100m od domku, a mój facet pojechał po węgiel drzewny i rzeczy na grila. w tym czasie siostra żony mojego brata myła naczynia i zamierzała robić kanapki, a mój brat już trochę ogarniał domek przed odjazdem. w jakimś momencie poszłam do domku wymienić wodę w wiaderku, którym myłam altanę i zauważyłam, że mój brat z siostrą jego żony siedzą na piętrze(a kuchnia i łazienka były na dole), wchodząc do domku usłyszałam jak rozmawiają dość nieprzyjemnym tonem, a właściwie to mój brat mówił tej kobiecie, że jego żona o niczym sie nie dowie i nie ma dyskusji, że gdyby się dowiedziała, to byłby koniec :o:o:o ona przysięgła, że nic nie powie. szok i obiekcja! cicho podeszłam do drzwi i walnęłam nimi mocniej, żeby pomyśleli, że właśnie weszłam, powiedziałam głośno "jak tam przygotowania?", ona odkrzyknęła "naczynia wymyte, kanapki zrobione, torby spakowane" poprosiłam, żeby do nas dołączyli już i poszłam wymienić tą wode.. ale ręce mi drżały strasznie... :o:o:o cały wieczór nie umiałam się skupić, wcale się dobrze nie bawiłam, miałam grobową mine, powiedziałam, że chyba czymś się strułam i nie czuje sie najlepiej... a oni bawili się w najlepsze! :o nie wiem jaka jest ich tajemnica, mam oczywiście milion domysłów.. że może mój brat z tą paniusią się przespał, albo całowal :o:o:o nie wiem, co powiedzieć bratowej.. nie wiem, czy w ogóle jej coś mówić.. nie wiem, o co chodziło i to jest problem... dziś gadałam z bratem i powiedziałam, że jak wchodziłam do domku to o czymś rozmawiał z siostrą żony, miałam wrażenie, że jest wkurzony i zapytałam co go tak wtedy zdenerwowało, a on powiedział że nic, przesłyszało mi się, normalnie sobie gadali i pakowali walizy. :o nie wiem, co o tym myśleć.. :(

Gość JoulYta
żyjecie?! :o

Gość ŻYJEMY ALE
co to za życie na takie gorąco nie chce sie czytać za długich tekstów

Ja to wogole bym sie w to nie mieszkal i tyle.

Powiedz bratu, że jeśli będzie potrzebował pogadać, to jesteś do dyspozycji i .... zostaw temat....

Gość tararrrantula
Nawet jesli to co z tego?? To ino sex:O

Gość JoulYta
kurcze, gryzie mnie to. :( powiedziałam bratu... ale powiedział, że nie ma takiej potrzeby. ciężko jest żyć z tajemnicą :o

Gość całkowicie czarny kot
"szok i obiekcja" chyba nie wiesz co to jest obiekcja

Gość czesc mdndjcfbdu
autorko wejdz na forum www.forumdlainteligentnych.pun.pl tutaj mnie znajdziesz porozmaiwmy ja mam taka sytuacje z kolezanka... i nie wiem czy jej powiedziec prawde. wejdz tam porozmawiamy