Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliiiana

Natarczywy facet, jak go zniechęcić?

Polecane posty

Gość oliiiana

Bylam na weselu wczoraj z siostra u znajomych, moj facet jest na mazurach (dzis wraca) wiec poszlysmy same, no i poznalam na weselu takiego kolesia, trul mi kiche cala noc, ze mu sie podobam, ze cos tam, zebysmy tanczyli razem, czy poznamy sie lepiej po weselu , czy haha "wyjde za niego" ogolnie powiem tak, koles mily i fajny. Ale ja mam facea, jestem z nim od 4 lat, zaręczona i kocham go i nie w glowie mi jacys inni zupelnie, dalam mu do zrozumienia ze nic z tego, staralam sie byc delikatna, wie ze mam faceta, ale jak widac mu to w niczym nie przeszkadza , pod koniec imprezy bylam zmeczona i mialam juz go dosc i sie obrazil na mnie. Dzis ide na poprawiny i przypuszczam ze on bedzie, nie wiem mam go przeprosic za moje zachowanie ze bylam nie mila? Choc z drugiej strony nie dawał mi spokoju takze mialam powod sie wreszcie wkurzyc. Na poprawiny ide na jakas godzinke a potem spotkam sie z moim facetem bo nie bede go tam ciagnela , jestemz nim szczera wiec mu opowiem jak bylo na weselu itd, tym bardziej ze ja nic zlego nie zrobilam, ehhhh boje sie isc na te poprawiny, jesli mu nie przeszlo i dalej uwaza ze sie zakochal to normalnie szlag mnie trafi!!!! Poradzcie cos jak sobie z nim poradzic!!

Gość cruel von lexx
idź z facetem i masz go z głowy - nachlał się i poprzewracało mu się w głowie chociaż to nie zmienia faktu ze uwielbiacie być adorowane :P

Gość oliiiana
o to chodzi ze ja ide tam z siostra na 19, a on pewnie bedzie pozniej nieco, wiec musze isc sama, najchetniej bym w ogole nie szla ale nie wypada bo mlodzi by sie obrazili, adorowanym mozna byc luzik, ale jak ktos na sile cos probuje to nie jest fajnie, modle sie o to zeby go nie bylo, albo zeby mu przeszlo.... a i w ogole on byl na weselu z osoba towarzyszaca, fajna dziewczyna, pogonil ja do domu ;/ po prostu wkurzyla sie i pojechala a on w dupie to mial, to mi sie tez nie podobało.

Idz na poprawiny i napewno go nie przepraszaj, bo niby za co? raczej to on powinien przeprosic, że byl nahalny... idz usmiechaj , a na niego nie zwracaj uwagi, ignoruj go i raczej nie szukaj kontaktu, bo po co.

Gość oliiiana
no racja, ale mnie tak glupio , ogolnie takie zachowanie wydaje mi sie glupie, najchetniej bym z nim pogadala dajac mu do zrozumienia ze niech sobie odpusci, ale on i tak nie odpusci, fatalna sprawa, przeczytalam teraz watek Rozbitej na drobne kawałki, jeszcze bardziej sie utwierdzilam w przekonaniu jak bardzo kocham mojego narzeczonego , jeeej zupelnie mi nie w glowie inni, pewnie jak bym byla sama juz by takiego "brania "nie bylo, faceci sa dziwni

Gość oliiiana
do tego on jest dosc odważny, nie ma problemu podejsc i powiedziec co czuje, co mysli, a ja buraka pale ze wstydu bo po takich wyznaniach zazwyczaj nie wiem co powiedziec i wale jakies glupoty, potem zaluje,.....jeeeeej

Gość dsfdsfsd
przeżywasz jak żaba okres:O nie możesz olać chuja????