Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Ankieta dla kobiet od 13-101 lat. Jakiego hobby nie zniosłybyście u faceta??

Polecane posty

Są różne zainteresowania. Różne hobby. Jakie przeszkadzałoby Wam, jakie nie chciałybyście by uprawiał wasz chłopak, narzeczony, mąż itd. I dlaczego? Bardzo jestem ciekaw;) Czekam:)

Gość 128 levelowego orka wojownika
w wow :classic_cool:

Gość faaak
mam 102 lata, nie lapie sie w ankiecie w przedziale wiekowym ;(

moja była nie mogła znieść tego, że zawodowo uprawiam sport i jestem instruktorem jednej z dyscyplin bardzo kontaktowych ;) a. bo to ważniejsze, a zamiast być przy niej to treningi, że debil itd ;) mojej obecnej to nie przeszkadza i zawsze mam dla Niej czas:)

Gość pipuancja
masturbacja jest nie do zaakceptowania bo to marnotrastwo wzwodu a ja mam potrzeby duże

nie ma nic co mogę wymienić facet mający jakąś pasję, hobby to podstawa. nieważne czy zbiera znaczki, wędkuje, uprawia jakieś sporty, chodzi na strzelnice itd

Gość to trudny typ człowieka
Akwarystyki i wędkowania. nienawidze ryb. śmierdzą na kilometr:o

tak, zaakceptowałabym często takie hobby facet uprawia na długo przed tym zanim pozna dziewczynę. Jeśli go pokochała takim jakim jest to dlaczego próbuje go potem zmieniać? i po co zmieniac swoje życie, rezygnować z zainteresowań dla kogoś? takie związki z zasady długo nie trwają kocha się pomimo a nie za coś

Gość kasia 1790
nigdy nie zaakceptowała bym u faceta pisania na damskim forum

Bardzo podoba mi sie Twoja odpowiedź Kasiu:) Zapraszam inne dziewczyny do ankiety. Tymczasem ja ide ugotować brokuła:P Wróce za niedługo. Czekam na wasze wpisy:)

Gość spadachroniarstwo jest mniej
wypadkowe niż wspinaczka (skałki) czy jazda konna

Sama jeżdżę konno, skaczę na bungee i ze spadochronem; nurkuję w akwalungu. Byłabym hipokrytką zabraniając mu czegoś. Z drugiej strony - miewałam facetów, którym bardzo zależało, żebym zmieniła hobby na bezpieczniejsze. A dla mnie nie ma takiej opcji - to moje życie.

Gość cvb gt
dla mnie to wedkarstwo, nienawidze ryb poza tym za nic w swiecie myslistwo bo dla mnie to zwykle mordowanie, :O z takim od razu bym zakonczyla znajomosc chocby nie wiem jaki byl super, nigdy bym sie nie spotykala z morderca, tak samo zreszta gdyby taki facet pracowal w rzezni :O

Grania w gry komputerowe- facet maniak gier to dla mnie no-life. Zbierania wypchanych zwierząt:))) Wędkarstwa Polowania

Gość ja chyba bym nie zniosła
jakby interesowały go motory i samochody. Mamy paru znajomych których jak nie samochody to motory interesują. Wygląda to mniej więcej tak że facet dostaje bzika na punkcie nowego pojazdu średnio raz na pół roku, a jego narzeczona czy żona nie może się doprosić o to żeby w końcu zaczęli zbierać na własne mieszkanie i wynieśli sie od rodziców. Jeden z naszych znajomych nie tylko nie chce zbierać na mieszkanie ale ma poważne długi.

Ja mam zajoba na punkcie motocykli i mąż wytrzymuje:) Facet interesujący się motoryzacją jest dla mnie właśnie męski- świetny kierowca, zawrotne prędkości, adrenalina- to zdecydowanie moja bajka:)

Gość erehgghjh
Ja tez bym nie tolerowala jakby byl mysliwym. to mordercy, mieso kupuje sie w sklepie ale to co innego niz zabijanie zajecy i zubrów.

Gość realnie myśląca!!
Jakie hobby?! Hobby sobie może mieć jak jest nastolatkiem albo kawalerem. Facet dorosły ma zarabiać pieniądze a nie o głupotach myslec!

Gość zgubiłam hasło
Mam pewność co do wędkarstwa. Moczenie kija godzinami wydaje mi się rozrywką, która uświadamia nam, że jesteśmy już starymi ramolami, jeśli nie fizycznie, to psychicznie na pewno:) Co do innych hobby, to OK. Sporty motorowe wypas, sama uprawiam, sporty ekstremalne również w porządku. Polowanie jest dyskusyjne, ale w połączeniu z zainteresowaniem rasami psów myśliwskich (sama jestem fanką różnej maści posokowców i gończych) może być. W zasadzie wszystko może być, nawet 128 lvl w czymś tam, oprócz łowienia ryb.

Gość ja chyba bym nie zniosła
grhhh co innego jak facet się tylko tym interesuje a co innego jak przewala w tym kierunku wszystkie oszczędności że nie można robic konkretnych planów na przyszłość albo jak jeszcze się pakuje w długi z tego powodu.

Gość dziewczyna wędkarza
a ja sie bardzo ciesze, ze moj ukochany ma takie a nie inne hobby:) sport ten, bardzo go wycisza i relaksuje, a kiedy zlapie jakąs rybke, to wyraz satysfakcji na jego twarzy rekompensuje mi kilka godzin siedzenia cicho;) poza tym, nawet kiedy jezdzi na ryby z kolegami to i tak wiem ze robią wlasnie to:) nie tolerowalabym rozrywek typu clubbing, albo inny tego typu czort. wszelkie sporty popieram, chyba ze są zbyt niebezpieczne, ale to juz raczej kwestia troski;)

Gość oprocz nalogowego kompa
kazde ! nic w przesycenu nie jest dobre - nawet spadochroniarstwo a tak w ogole to zeby faceci mieli hobby to bylby raj- a nie tylko piwsko :o