Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eufenia

Luteina a tabletki na zmniejszenie apetytu

Polecane posty

Hej dziewczyny, Od kilku dni biorę luteinę 50 pod językowo, na wywołanie owulacji, bo chcielibyśmy z moim facetem mieć dziecko... Problem polega na tym że mój apetyt wzrósł kilkukrotnie, i przez te kilka dni 1 kg mi już przybył :( Boję się co będzie dalej, stąd moje pytanie: Czy podczas przyjmowania luteiny można brać jakieś tabletki na zmniejszenie apetytu? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

Gość tajasne
nie ma po co, to niewiele da. po prostu kontroluj apetyt i to co jesz.

Dziś byłam w aptece i o to pytałam i dowiedziałam się że albo dziecko, albo figura i mam po prostu pić dużo wody...

ja jestem na luteinie prawie 2lata z różnych powodów. Poczatkowo przytyłam 5kg i zorientowałam się, że jem więcej. Wzięłam się w garść i bez problemu schudłam. Same tabletki nie powodują tycia, ale trzeba uważać z apetytem. Pij dużo wody, jedz warzywa, owoce

Musisz niestety się pilnować, im więcej jesz na tym więcej masz ochotę w późniejszym czasie. Ja brałam luteinę tylko 3 miesiące ale nie pamiętam czy przytyłam. 1 kg to nie duzo :)

Gość tajasne
ja brałam i przytyłam. potem zaczęłam się pilnowac i przestałam tyć. no niestety, trzeba własczyć rozsądek. zadne tabletki ograniczające apetyt nic tu nie dadzą.

A ile cykli brałyście luteinę zanim zaszłyście w ciążę? Czy Waszym problemem, tak jak u mnie, był brak owulacji?

taka jedna mała d. - starasz się już rok? I rozumiem że luteina nie pomogła Ci zajść w ciążę? :(

Gość kjhgfdcvnm
podnosze