Eufenia 0 Napisano Sierpień 15, 2010 Hej dziewczyny, Od kilku dni biorę luteinę 50 pod językowo, na wywołanie owulacji, bo chcielibyśmy z moim facetem mieć dziecko... Problem polega na tym że mój apetyt wzrósł kilkukrotnie, i przez te kilka dni 1 kg mi już przybył :( Boję się co będzie dalej, stąd moje pytanie: Czy podczas przyjmowania luteiny można brać jakieś tabletki na zmniejszenie apetytu? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eufenia 0 Napisano Sierpień 15, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Sierpień 15, 2010 nie ma po co, to niewiele da. po prostu kontroluj apetyt i to co jesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eufenia 0 Napisano Sierpień 16, 2010 Dziś byłam w aptece i o to pytałam i dowiedziałam się że albo dziecko, albo figura i mam po prostu pić dużo wody... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Sierpień 16, 2010 ja jestem na luteinie prawie 2lata z różnych powodów. Poczatkowo przytyłam 5kg i zorientowałam się, że jem więcej. Wzięłam się w garść i bez problemu schudłam. Same tabletki nie powodują tycia, ale trzeba uważać z apetytem. Pij dużo wody, jedz warzywa, owoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka j. 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Musisz niestety się pilnować, im więcej jesz na tym więcej masz ochotę w późniejszym czasie. Ja brałam luteinę tylko 3 miesiące ale nie pamiętam czy przytyłam. 1 kg to nie duzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Sierpień 17, 2010 ja brałam i przytyłam. potem zaczęłam się pilnowac i przestałam tyć. no niestety, trzeba własczyć rozsądek. zadne tabletki ograniczające apetyt nic tu nie dadzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eufenia 0 Napisano Sierpień 18, 2010 A ile cykli brałyście luteinę zanim zaszłyście w ciążę? Czy Waszym problemem, tak jak u mnie, był brak owulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eufenia 0 Napisano Sierpień 18, 2010 taka jedna mała d. - starasz się już rok? I rozumiem że luteina nie pomogła Ci zajść w ciążę? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eufenia 0 Napisano Sierpień 18, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjhgfdcvnm Napisano Sierpień 19, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach