Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delia glamour

Dlaczego starzy ludzie są tak tępi????

Polecane posty

Gość delia glamour

Chodzi mi np. o moich dziadków. Są tacy jak by ich mozg równał się wielkości pestki cytryny. Kupili sobie telefon komórkowy...najprostszy z możliwych. I co? Nie umieją się nim posługiwać! Można im tłumaczyć w kołko a oni i tak nie skumają!! Albo np. ostatnio moja babka zapytała mnie czy od smarowania samoopalaczem robi się gorąco tzn czy samoopalacz rozgrzewa ciało ;/ pewnie myslala ze ktoś tam napakował promieni słonecznych kurwa... załamka ;/

Gość w dupie
a listowy już dzisiej chodził:D

Gość delia glamour
dzisiej nie

Gość delia glamour
najlpesze jest to ze oni wogole boją sie nacisnąc gdziekolwiek w tej komórce bo się boją że zepsuja hahah. Ja nigdy nie bede taka tepa

Gość pogadaj z wlasnymi wnukami
za jakies 40-50 lat i przypomnij sobie ten post. i modl sie by chociaz mozna bylo z toba pogadac inteligentnie na rozne tematy za te 50 lat i zebys miala co ciekawego do powiedzenia 😴

Gość delia glamour
To kurwa mi to udowodnij !!!

Gość a moja tesciowa mimo ze
nie jest az tak stara to 3 lata temu kupila sobie pralke i do tej pory jej nie urzywal bo sie boi ze wybuchnie wiec to nie zalezy od wieku

Gość chyba też księżniczka
Daj im trochę czasu, oswoją się z telefonem i nauczą obsługi. Zamiast drwić, pomagaj. Kiedy uczyłaś się jako dziecko wiązać sznurówki, udało Ci się już za pierwszym razem ? Moi dziadkowie siedzieli wieczorami przy lampie naftowej, dopiero później " przyszedł " prąd. Przeżyli ogromny rozwój technologiczny, zawsze ich podziwiam, że potrafią się odnaleźć w dzisiejszym świecie, choć nie przychodzi im to łatwo.

Gość Kafe Prześmiewca
Droga autorko, obserwując twoją obecną tępość zaręczam ci, że gdybyś się urodziła 70 lat temu, to nie potrafiłabyś nawet obsłużyć żarówki :classic_cool: 🖐️

Gość jijijo
moj dziadek ma bystrzejszy umysl niz tuzin studentow razem wzietych, takze nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. To ty masz tepych dziadkow, a nie wszyscy dziadkowie sa tepi:O

Gość jijijo
dla przecietnego 19 letniego Polaka podstawowa matura z matematyki ,ktora jest zajebiscie banalna, to wyzwanie I stopnia:O

Gość oj autorko zobaczymy
za 60 lat kiedy to twoje wnuki, beda tlumaczyc twojej tepiej mozgownicy jak obsluguje sie ten LATAJACY SAMOCHOD :P

Gość po kimś musiała to odziedziczy
ć :classic_cool:[

Gość a ja nie umiem obslugiwac
aparatu fotograficznego. cyfrówka. Umiem tylko zrobic zdjecie i przezucic na kompa. Ale nie umiem nastawic tak aparat zeby sam mi zrobil zdjecie gdy ja odejde dalej zeby pozowac. Mam starego typu komorka i tez nie umiem obslugiwac tych komorek z ekranem dotykowym. Nie umiem obslugiwac pilota i nastawiac magnetowid. Nie umiem obslugiwac programow power point i robic prezentacji, WORDA, i wiele wiele wiele rzeczy. A jestem w wieku produkcyjnym (dla wiadomosci niedouczonych nastolatek oznacza to że jestem w wieku rozrodczym, a nie że pracuję w fabryce).