Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriannnnnnnn

kobiety róbcie cc na życzenie

Polecane posty

Gość adriannnnnnnn

moja żona nie zrobiła i jak sama mówi ma tam teraz "wiadro" nie żartuję, z seksu ani ja ani ona nie mamy przyjemności, mówi, że nie może już używac tamponów bo krew leje się bokiem, teraz zbieramy na plastyke pochwy, lepiej było odrazu cc zrobić

Gość Gabrielllla
ja niestety tak samo jak twoja żona, nie pomyślałam przed, o CC i teraz jestem po rozwodzie, co więcej spotykałam się z pewnym facetem , i jak doszło do zbliżenia, kontakt się urwał, a ja wiedziałam że nie podobało mu się...

a jak dawno robiła? może jeszcze trochę czasu potrzeba, żeby było trochę lepiej? choć niestety tak może być, ze pochwa po porodzie jest bardzo luźna, zwłaszcza jak lekarz czy położna zszyją źle po nacięciu krocza- w sensie za luźno..

Gość adriannnnnnnn
minęło już 10 m-cy, nie było nacinania, nie pękła

to już chyba geny to moga wytłumaczyć faktycznie plastyka krocza, najlepiej lekarz doradzi, ja miałam cc, z tym że akurat wskazanie było. mój mąż jest lekarzem, ale nie ginekologiem, opowiadał mi (ale zanim w ciążę zaszłam:) różne " ciekawostki" z sal porodowych, i właśnie te złe zszycia były normą, lekarzom się nie chce itd, ale to nie odtyczy Twojej żony. Wydaje mi się, ze powinieneś ją bardzo wspierać, bo może wydaje się bardzo nieatrakcyjna, ja bym pewnie strasznie się czuła, jakbym wiedziała, że męzowi sex nie sprawia przyjemności..

Gość etammmet
w polsce nie ma cc "na życzenie" tylko za kase :P

Gość martynkakakkakaa
karin81 a powiedz mi jak sie Twoj mąż zapatruje na cc?

Gość asdAsDASD,,,,,,,
hahhahahhaha.,...marne prowo -10/10 a jesli to nie prowo to sorry chlopczyku ale ty chyba jestes jakims gejem bo nie wyobrazam sobie prawdziwego faceta na kobiecym forum..no chyba ze jakis sfrustrowany zboczeniec, gej albo chooj wie co jeszcze :D