Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaajomaaaaaa

co myslicie o 28 latce ktora nigdy nie byla w zwiazku?

Polecane posty

Gość tak to jest jak się jest
przykrywką dla geja

Gość inna cnotka 28tez
ja juz zaakceptowalam ze to sie nie zmieni:O

Gość drozdzowka5487587
ze jestes brzydka?

Gość ale problem być w związku
czy znaleźć faceta na sam sex. Starczy się ogłosić na jakimś portalu że się szuka chłopaka/romansu i będzie 100 odpowiedzi przed wieczorem

Gość inna cnotka 28 tez
no ja tak zrobilam i sie wycofalam ..napisalam wyzejO

Gość a przeczytajcie to
gejem chyba nie jest, bo często zachwyca się innymi kobietami, im dłużej tu pisze tym bardziej czuje sie zdołowana

Gość Bella//
porozmawiaj z nim szczerze... a próbowałaś go kiedyś sprowokować? samej zadbać o atmosferkę, winko etc jego rolą byłoby tylko leżeć i... stanąć na wysokość zadania

Gość Bella//
a tak w ogóle skoro tyle lat jesteście ze sobą, moglibyście wziąć ślub wtedy nie miałby już wymówki

Gość inna cnotka 28 tez
ciesz sie ze masz faceta..to juz bliska droga do konca

Gość a przeczytajcie to
prowokowałam go nie raz, ale w końcu przestałam bo to było dla mnie poniżające.

Gość bojaca sieeeeeeeee
poszukaj innego

Gość a przeczytajcie to
tak, w wieku 30 lat i widmem nienormalności, każdy zwiewałby gdzie pieprz rosnie

Gość ja jestem najlepsza
moja kolezanka, tez po trzydziestce, rok młodsza ode mnie, straciła dziewictwo teraz jakos, wyszła za mąż, chłopak znalazł ją na naszej klasie ja teraz zastanawiam się, czy nie zrobić tego z kims, kogo kiedys kochalam, on mnie nie, ale chce się ze mną przespać rozwazam to kiedys byłoby to nie do pomyslenia, teraz...pewnie to zrobię

Dla mnie odpowiedź jest prosta. Twój mężczyzna albo jest gejem i żyje z Tobą pod 'przykrywką' normalnego związku, albo jest aseksualny! "Aseksualizm określenie lub samookreślenie osób stale nieodczuwających pożądania seksualnego".

Gość inna cnotka 28tez
a ile masz lat? kolezezanki facet jak zareagowal? wiesz?

Gość ja jestem najlepsza
ha, nie pytałam, ale pewnie normalnie i pewnie byl bardzo zadowolony ona teraz sie przeprowadziła, moze kiedys uda mi sie z nia porozmawiac, ale watpie, ze ja o to zapytam

Gość inna cnotka 28 tez
dlaczego? zadowolony? wydawalo mi sie zawsze ze faceci boja sie takich kobiet

Gość agatas28
sorry ale czy wy sie obracacie w towarzystwie wiesniakow z dyskoteki czy co? bo jezeli facetowi podoba sie jakas dziewczyna i w dodatku jest dziewica to jest to dla niego radosc. jak facetowi zalezy na kobiecie to niewazne czy ruchlo ja 10, czy jest rozwodka i ma 2 dzieci. zakochany facet zrobi bardzo duzo. wiec dziewictwo nie ma tu nic do rzeczy. po prostu trafia sie na nieodpowiednich facetow.

Gość agatas28
ja jestem najlepsza - jezeli zalezy ci na zalozeniu rodziny to szukaj innego faceta. bo z tego pieca chleba nie bedzie:) albo facet ma jakies kompleksy albo kogos na boku.

agatas28 ma rację. Normalny facet to ktoś kto ma popęd, ale i uczucia. Jeśli kobieta podoba mu się, to czuje że chce uprawiać z nią sex, a jeśli czuje do tego więź duchową, to nie ma dla niego znaczenia czy to 40-letnia dziewica, rozwódka, czy ktoś kogo określa się mianem "latawica".

Gość myślę że tak
28 letnia dziewca jest to kobieta która późno dojrzewa emocjonalnie i nie jest gotowa na związek. Co więcej pewnie jej się nawet 4 liter nie chce ruszyć i wyjść gdzieś- wcześnej czy później ktoś bys się zainteresował.

Gość a przeczytajcie to
ale to nie jest tak, że "stare" dziewice nie maja potrzeb, nie chcą się bzykać, tak tylko po prostu wyszło z różnych powodów. Ja chcę sie bzyknąć ale co? mam go związać i zgwałcić ???????????????

Po co gwałcić? Nie lepiej porozmawiać dlaczego nie uprawiacie seksu? Jak można być z kimś tak długo i nie prowadzić rozmów o seksie???????? Zapytaj SWOJEGO faceta dlaczego cię nie pożąda! Proste, da Ci odpowiedź i będziesz wiedziała wtedy czy nie czuje do Ciebie zwyczajnie pociągu seksualnego, tylko lubi Cię jako koleżankę i partnera do zwykłych codziennych spraw i wówczas pozostań z nim na tej stopie koleżeńskiej, ale zarazem szukaj partnera do NORMALNEGO życia (czyt. seksu), albo może dowiesz się czy aby nie jest impotentem i idź z nim do lekarza, jeśli go kochasz i zależy Ci na związku. Dla mnie to w ogóle dziwne co robisz, marnujesz sobie życie i tyle cudownych chwil związanych z seksem! Kochana, jedno co jest pewne-czasu nie wrócisz!!!!!!

Gość a przeczytajcie to
oczywiście że wiem czemy sexu nie uprawiam- bo go zraziłam i rzekomo nie może sprostać moim wymaganiom, tylko zapytany "jakim wymaganiom" mówi: "no żeby było wyjątkowo" . Wyobrażacie sobie że mając 30 lat, gdzie wiekszość osób ma dzieci można być dziewicą? Sama tak mam i tym bardziej pojąć nie mogę co ja robiłam przez te 8 lat.SZOK!!!!!

Gość ja jestem najlepsza
30 lat..., ja mam 30 i jeszcze kilka i wlasnie tak to wyszło kiedys byłam z tego dumna, faktycznie, gdy miałam 20, 22 lata, to nawet sobie nie wyobrazałam, zebym mogła to robic, mialam bardzo negatywny stosunek do tego czas sobie leciał, potem ta znajomosc wirtu..ech, szkoda gadac... moje zycie to dom- praca teraz musze to zmienic, bo przeczekałam chyba nawet ostatni dzwonek wiem, ze teraz tego chce, tylko nie ma "ukochanego" na horyzoncie mysle, ze ten pierwszy raz zrobie własnie z tym wirtualnym choc mam watpliwosci ale na pewno "ten niezerwany kwiat" nie jest juz dla mnie powodem do dumy, tylko wstydu kazdy moze pomyslec, ze nikt mnie nie chcial w sumie tak dziwacznie sie moje zycie ulozyło... szkoda mysle, szkoda pisac why why why

Gość anoooo
Człowiek w pewnym wieku nabiera różnych blokad do różnych rzeczy ;). Ja np. jak miałam 22 lata, to potrafił na gg za czepiać chłopaków ;), po jakiś 2 latach już sobie tego nie wyobrażałam, że mogę coś takiego robić. Myślę że podobnie jest ze związkami jak ktoś ma ok. powyżej 25 lat zaczynają się większe blokady, że się czlowiek zbłaźni, bo jak to tak w tym wieku zero doświadczenia...ale niepotrzebnie, trzeba się przemóc...Bo niektórzy dojrzewają później emocjonalnie...

Gość mnieeeee
a kogo to nie obchodzi

Gość dziewica 31 lat
mnie