Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulinka

CO SĄDZICIE O TEJ FIGURZE ?

Polecane posty

Gość ihaihaihaha
0/0 to po pierwsze a po drugie wklej lepiej linka bo nie dziala

Gość modelka z linku...
Za chuda :/ przesada w żadną stronę nie jest dobra, pies z budą by jej przeszedł między nogami bleee :/

Gość nie podoba mi sie...
moze i mam nadwage ale tak jak onwa wygladac bym nie chciala. pokraczna troche...

Gość heeee
nic tam nie ma gnoju

Gość ladaco
a czemu taka z metra cięta

Gość bidulinka
a ma dysproporcje miedzy biodrami a raminoami ? bo ma cos dziwnego w figurze i nie moge rozgryźć co ?

Gość weweewewewwe
Ja wyglądam podobnie, jestem trochę "grubsza" :) No i zapewne niższa, 160

Gość heeee
garaz zdupy zrobiony;/ telewizory chyba nosila miedzy nogami :D:D:D w ogole jakas taka wystraszona chyba czekala na gwalciciela ;/

Gość ja od wielu lat korzystam
ma za szerokie ramiona w stosunku do bioder, ale to da sie skorygować ubraniem. generalnie drobna, prawie chłopieca figura (choc wcięcie w talii jest).

Gość może i szczupła- fakt
górna częsc ciała mi się podoba ale nogi jakies nie bardzo- albo krzywe, albo za chude figurze daje 6-7 na 10

Ona ma nawiasy zamiast nóg chyba. Ze zdjęcia ciężko ocenić, ale wydaję mi się, że jej się nie złączają.

Gość qweqwe
Pierdolisz. Dałaś link do bardzo brzydkiego zdjęcia. Tu macie linka do profilu tej dziewczyny: (trzeba usunąć spację) http://www.maxmodels.pl/azumi .html

Gość bidulinka
a mi sie wydaje ze ma biodra szersze od ramion w ogóle jaks taka ściśnięta jest na górze

Gość mz twarzy może być...
qweqwe to nie chodzi o urodę tylko o figurę. A akurat pierwsze zdjęcie bardzo dobrze oddaje jaką dziewczyna ma figurę. 50 kg przy tym wzroście to mało i nogi jak pałąki.

Gość esteeeeeee
e tam bzdury gadacie :P dziewczyna jest bardzo ladna, naturalna i chudziutka :) ale sliczna. co z tego, ze ma troszke krzywe nogi? ludzie!!! nikt nie jest idealny :) ja jestem kobieta i podoba mi sie taka dziewczyna :) mlodziutka jeszcze, ale ladna :) autorko - uszy do gory! masz swietna chudziutka figure, na pewno nie jedna kobieta Ci jej zazdrosci !!! pozdrawiam

Gość bidulinka
bo mi chodzi o jej figure a nie o to czy zdjecie jest ładne czy nie. a kazdy kto jest odrobine spostrzegawczy moze obejzec sobie jej całe portfolio wiec nie wiem po co ten link

Gość bidulinka
niestety to nie ja :)

Gość qweqwe
W portfilo są przynajmniej dwa zdjęcia, które pokazują jej figurę, nie czyniąc z niej anorektyczki. Na podanym przez Ciebie zdjęciu stoi jak dziecko z Oświęcimia, więc jak ma wyglądać? Zobacz np. pierwsze w jej portfilo.

Gość bidulinka
ale ja chciałam pokazać jej figure bez zadnej pozy po rpostu tak jak stoi prosto ( takie zdjecia w pozie "dziecko z Oświęcimia" wysyła sie do agencji ) bo maja pokazac jak na prawde dziewczyna wyglada ,a nie to jak maskuje mankamenty swojej figury odpowiednim pozowaniem. a po za tym sama dobrowolnie dodała to zdjecia do pf wiec jej sie musi podobac :)

Gość I CO KRYTYKUJECIE KREATURY !
tylko "blee" i fuu" hehehehe na siebie lepiej popatrzcie pryszczate mordy :) leczycie syfy przez pół zycia albo marzycie o piersiach z silikonu ;P

Gość qweqwe
Agencje oceniają dziewczyny w innych kryteriach niż ludzie spoza branży. Każdy kto tak stanie, nie zostanie pozytywnie oceniony (to nie zależy od figury). Chyba, że ktoś umie 'chłodno' spojrzeć i nie brać pod uwagę, że dziewczyna głupio wygląda. Pozy na innych zdjęciach nie są aż tak wymyślne, żeby miały coś utrudnić.

Gość qweqwe
Wiem, że takie. Z resztą skąd możesz wiedzieć cokolwiek o mnie. W moich poprzednch postach jest napisane dokładnie o co mi chodzi, dlatego dalsza dyskusja jest bez sensu. Dodam, że mi jej figura się podoba. Idę stąd. Papa

Gość bidulinka
papa

Gość bidulinka
up upu upupu