Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fusia i kingusia

od kiedy kupowac rzeczy dla dziecka

Polecane posty

Jestem w 4 mc i bardzo bym chciala juz kupowac ciuszki i rozne produkty dla maluszka. Czy to nie za wczesnie? Czy wy tez nie czekalyscie na ,,ostatni moment" ?

Gość mama 8 tygodniowej śmieszki
ja kupowałąm już jak się dowiedziałam:) ale dzieki temu wydatki nam się rozłożyły i nie odczuliśmy kosztów

A dlaczego miałabys nie kupowac? Poprostu kupuj ubranka w kolorze neutralnym, aby pasowały dla chłopca i dziewczynki. Kosmetyki do pielęgnacji i rózne akcesoria tez mozesz zakupic (wanienka, nozyczki, szczotka do wlosow, gruszke do noska, termometr do ciala i wody, roznego rodzaju butelki).. ja mam tego mnostwo i na koniec zostanie wózek i łozeczko. Tez jestem w 4 miesiacu

jesli chcesz kupować pod konkretną płeć to rzeczywiście w 4 m-cu może być za wcześnie na tak pewne usg... zresztą usg nigdy nie da 100 % pewności. ja kupowałam uniseksy, więc praktycznie od pierwszego usg, tj. 7 t.c.

ale angels ma ację, pewne rzeczy nie muszą być koniecznie różowe albo niebieskie;) więc możesz kupować, a potem będziesz miała mniej roboty i mniej wydatków.

Jasne, ze tak. Są jeszcze ine kolory takie jak zielony, biały, zólty, fioletowy etc. wątpie, ze jak bedizez miała dziewczynke to wszystkie ubrania beda rózowe, a jak chlopiec to niebieskie. Ja mam w szafie dla dziecka wszystkie kolory tęczy:) nawet takie śpioszki w autka, sądze ze jakos to dziewczynki nie urazi :p

dzieka za pomoc :) a tak co powiecie kobitki... ? Angellss19 czytalam ze pierwszy kopniaczek zaliczony :) pewno sie cieszysz hihi ja sie juz nie moge doczekac na ten ruch bobaska

No tak zaliczony:) cudowne uczucie:):):) mam nadzieje ze dzis tez bede mogla sie nim nacieszyc:) Zycze Ci aby to nastąpiło jak najszybciej bo wtedy dopiero mozna poczuc, ze masz tego skarbka w brzuszku i on sobie tam żyje :)