Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliceeeal21

moj chlopak mnie chyba zdradza, jak to rozegrac?

Polecane posty

Gość aliceeeal21

mialam pewne podejrzenia wiec weszlam na jego profil na pewnym portalu gdyz zapomnial sie wylogowac. pisal z kolezankami w sposob: jestes taka sexowna, przyjedz do mnie w sobote w nocy po imprezie itd. nie padlo tam konkretnie slowo "sex" ale mozna wywnioskowac, ze o to chodzilo. niedawno byl na wakacjach z kolegami. galerie zdjeciowa ma oznaczona tak zebym ja jej nie widziala. przytula sie z jakimis dziewczynami itd, jednej z nich napisal "tak bardzo za toba tesknie" kolezance swojej bylej dziewczyny pisal, ze to nie prawda, ze ma nowa dziewczyne i ze to sa bzdury ( bo ona sie o mnie dowiedziala) w sumie nic konkretnego na niego nie mam i moze jakos sie z tego wywinac. co wy o tym sadzicie, czy ewidentnie widac wine? na razie powiedzialam mu tylko ze wiem, ze mnie zdradza i ze nie chce go widziec. on dzwoni co minute. jak to rozegrac zeby sie przyznal i co z nim zrobic? tzn. jesli faktycznie ma cos na sumieniu ( a jak na razie to dla mnie jest jasne) to na sto procent to zakoncze. poradzcie mi i napiszcie jak wy to widziecie

takie tekty do kolezanek i takie pisanie nie jest normalne widac to po tym co piszesz chyba jednak ma cos Twoj chlopak na sumieniu wypytaj go dokladnie jezeli dzwoni do Cb co minuta czyli chce sie wytlumaczyc a wiadomo winny sie tlumaczy wysluchaj go co chce Ci powiedziec i wypytaj konkretnie o zapytaj co oznaczaja te wiadomosci pisane do kolezanek i dlaczego na zdjeciach jest z innymi laskami

jesli jest tak jak piszesz w 1 czesci posta (ze ma takie zdjecia z kolezankami itp i ze wiesz ze im pisze ze za nimi teskni albo ze komus pisal ze jest sexowna i zeby przyjechala) to chyba bys musiala byc glupia niesamowicie zeby dalej z nim chodzic... zdradza, nie zdradza, ale ma inne dziewczyny i sie nimi interesuje, wiec sorry ale... takich chlopakow gowniarzy jest niestety teraz duzo (moja kolezanka tez takiego miala)

Gość aliceeeal21
jestem nawina i zalezy mi na nim dlatego sobie wmawiam ze to nie jest prawda. ale jesli wy tez widzicie wine... on byl ostatnia osoba, ktora bym o to podejrzewala

no niestety jezeli ma zdjecia z innymi to tylko swiadczy to o jednym ze Cie zdradza przykro mi ze to mowie ale tak to wyglada bo zaden chlopak nie zachowuje sie w taki sposob ze bedac ze swoja dziewczyna ugania sie za innymi i jeszcze zdjecia robi i jak je podpisuje

Gość zdradzanyzdradzanazdradzani
Zdradzaj i Ty :)

Gość ojejejejejeeeee

skoro on ma zdjecia z innymi to sie nimi interesuje i woli miec wiecej kobiet niz jedna ;/ sorry, ale powinnas z nim zerwac, bo ten chlopak skoro ma z nimi zdjecia nawet sie z tym nie kryje... tak kiedys miala moja kolezanka, jej pseudochlopak mial na portalu internetowym zdjecie z inna laska i jeszcze napisane ze jest z nia w zwiazku a kolezanka myslala ze jest ta jedyna jak jej o tym powiedzialam, to chlopak jeszcze wysylal mi maile, zebym go nie szpiegowala, zal, ru a sam sie chwalil na portalach ze ma inna żal po prostu ale na szczescie to byl tylko taki frajer nikt sie nim nie przejmuje :P tez powinnas olac tego swojego goscia i sie nim nie przejmowac, bo to debil