Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja18

FOTO.JAk wam sie podoba?umowilibyscie sie z nia?

Polecane posty

Gość grażynka ze szczecinka
a skąd wiesz ze na drugim:D ja wcale nie jestem ze szczecinka:) ani nawet grażynka :) taka zmyłka na potrzeby forum ;)

Gość jest ok.
zwyczajna dziewczyna

Gość anulka ****72
Fajne,naturalne dziewczyny,pierwsza sympatyczniejsza ,ale druga też niczego sobie

Gość głos rozsądku..
Fajna z Ciebie dziewczyna, masz odwagę być naturalna, to teraz rzadkość, bo dziewczyny boją się pokazać jakie są naprawdę bez podrasowania :) Chyba nie masz wielu kompleksów, jeśli tak jest, to chwała Ci za to :) Masz ładny uśmiech, ładne ząbki i jesteś uroczą dziewczyną, a to najbardziej przyciąga ludzi :) Co nie znaczy, że nie możesz się trochę przyozdobić, znaleźć swój styl, jeśli takowego nie znalazłaś. Ile masz lat? Jeśli chcesz, by ludzie inaczej/poważniej Cię odbierali, to może spróbowałabyś czasem ubrać się różnie, np. troszkę 'poważniej'? zobaczysz, czy to coś zmieni :) taki eksperyment może Ci wiele pokazać... A tak w ogóle, to przypominasz mi Beatę Chmielowską-Olech :)

Gość głosik.. do Sarina itp
A to niby Gerard Depardieu, Adrien Brody i Steczkowska mają lepsze nosy?? To jest ich cecha szczególna, dodaje im wyrazistości, nie można powiedzieć, żeby przez to byli nieatrakcyjni. Dużych nosów to jeszcze nie widzieliście.. A kto powiedział, że jakieś nosy są ok, a inne już nie, po prostu są RÓŻNE. Skreślilibyście miłość swojego życia tylko ze względu na nos? A co jakby im się złamał w trakcie waszego związku? nie mówiąc już o zmianie figury po ciąży, zostawilibyście wtedy swoją kobietę ? Napiszcie, bo to ciekawe... PS. Sarin, bądź facetem i pokaż swoją twarz :)

Gość grażynka ze szczecinka
a ja myślę że dziewczyna z pierwszego zdjecia jest fajna. to miła odmiana widziec zdjęcie nie robione z ręki albo w lustrze w łazience z miną niedorozwoja. dziewczyna jest naturalna, ładna i tak trzymac.

Gość a ta ostatnia?
co o niej myślicie? jeśli nie otwiera Wam się link, to usuńcie spacje