Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambi pur

OMG co mi się dzisiaj przytrafiło!!!! MASAKRA!!!!

Polecane posty

A jeszcze kilka godzin temu załozyłam tutaj topik, ze żadnej burzy nie było i ta cała przepowiednia była choojowa. A tymczasem... Poszłam do kościoła na godzinę 17. W drodze zaczęło trochę kropić i się zachmurzyło, w oddali gdzieś trochę grzmiało, ale sobie myslę, że daleko gdzieś, więc spoko. Tymczasem podczas kazania piorun strzelił w kościół!!!!!! :( Huk był straszliwy, jakby ktoś petardę odpalił mi koło ucha, od razu zgasło światło, a ja się źle poczułam :( W momencie uderzenia pioruna poczułam jak prąd mi przechodzi przez ręce a później nogi :( zrobiło mi się też niedobrze, byłam w szoku, reszta ludzi tak samo, dzieci zaczęły od razu płakać... dobrze, że na tym kościele był piorunochron, więc nic się poważnego nie stało :( Ale do tej pory jestem zdenerwowana, bardzo się wystraszyłam :(

Nie napiszę skad jestem, bo nie chcę zostać ewentualnie rozpoznana przez jakichś znajomych, gdyby tacy tutaj byli. A ty Czokapik skąd?

podkarpackie :) napisz tylko samo wojewodztwo :) pytam z ciekawosci gdzie to mialo miejsce konkretniej :)

Gość jak zechca to cię i tak
rozpoznaja .jak myslisz ,w ile kosciołow trafił dzis piorun /? :D

no wiec gdyby strzelil w wiecej niz 1 kosciol w lubelskim, to musialby byc prawdziwy fart:D juz cie wszyscy rozpoznaja :D łoooo

Gość ja tez byłam na 17
ale u mnie piorun nie strzelił :-)

Gość a o jaka przepowiednie sie
rozchodzi????????

zakłopotana widze ze mamy podobny tok myslenia :D A ja własnie skonczyłam rozmawiac z mama która mieszka pod Lublinem i tam upał i leekkie zachmurzenie Dopiero pod koniec rozmowy (ponad godzinnej) powiedziała ze zaczelo troche wiac A skonczyłysmy rozmawiac 15 min temu

Gość ja tez byłam na 17
sosssssss- masz na myśli ten sam kawał, co ja?

Gość ja tez byłam na 17
A mnie się przypomniała kawał - nie pamiętam dokładnie - ale jak ksiądz chciał, żeby ludzie dawali więcej na tacę i postanowił ich postraszyć - kazał kościelnemu jeździć po dachu kościoła taczkami, że niby pioruny :-) No a dalej nie pamiętam.....

u mnie strasznie sie ciemno robi juz grzmi i lekko blyska bo poki co nie jest blisko ale zapowiada sie jakas mega :O

Gość etammmet
kłamiesz w lubelskiem nie opada jest goraco :classic_cool:

doopa nie klamie wlasnie :O mam nadzieje ze szybko przejdzie :O u mnie wcale nie mialo byc burzy mialo byc slonecznie i upalnie :O a tu ciemno i strasznie :O ale tutaj wszyscy strasza :(

u mnie z półtorej godziny temu nadeszły czarne chmury i zaczeło grzmiec Zerwał sie wiatr i przegonił chmury nad Warszawe Wisła sciągnęła burze A teraz w tvn mowili ze nAD Warszawa przeszła nawałnica , powyrywane drzewa , słupy przewrócone , auta podtopione , zerwane linie Wczoraj tez było podobnie U mnie błyskawice i wszystko nad Warszawe A w Warszawie spotkały sie 2 burze i poszły dalej U mnie zero deszczu i troche sie chłodniej zrobiło Mieszkam pod Warszawa

Gość aquarius
ale wy macie fajnie, u mnie nic :( zero chmur :(:(:( ale czadowo musiałobyć w tym kościele, uwielbiam burze:)

Gość a w Zamościu zawsze słońce
teraz też:D

ja tez uwielbiam burze i błyskawice Tak w Zamosciu jako w 1 miescie w Polsce dzis bezchmurne niebo :) U mnie siwo i burzowo ale chyba nic z tego nie bedzie warszawa zabierze :D

u mnie tez tak burzowo bylo po poludniu i myslalam ze nico nie bedzie :O ale jednak ... :O

a ja piertole sie boje :O ojej jaki wypizd :O wylaczam kompa ide sie chowac :O potem zdam relacje jak bylo :classic_cool: