Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin30

Krótka piłka: dziewczyny ilu facetom już dałyście?

Polecane posty

Gość !@#$%^&*()
nekromanta nie ściemniaj - niezłe ziółko z ciebie :classic_cool: sam nick mówi za siebie :classic_cool:

Gość 33 lata
do nekromanta ja cie nie krytykuje, kazda z nas jest inna - jedna lubi bardziej sex, druga mniej :). ja lubie

ja też lubię-ale w moim przypadku tylko pozycje, gdzie kobieta jest bierna. A mój nick- uwielbiam doom metal, death metal, ghotic, rock

kobiety które lubią seks same dobrze wiedzą jaką liczbę należy podawać przy takich pytaniach jak w temacie wątku :) no ale co bidulki maja robic, gdyby podaly prawde to by je zjedli :D

Gość !@#$%^&*()
też słucham m.in. metalu i znam te ziółka :classic_cool:

Gość takajednabaaabaaaaa
30 lat, E

tajemnica_on a może mówią prawdę. Może w całym życiu spotkały tylko 1 lub 2 facetów, którzy byli TEGO warci? O tym nie pomyślałeś?

Gość 33 lata
czego tu sie wstydzic? oczywiscie jak ide z facetem do lozka to sie liczba bylych nie chwale, ale nkit glupi nie jest i widzi, ze dziewica juz nie jestem

Gość świnka piggy
między C a D :P

Gość metalówy są puszczalskie

Gość Porządny facecior
Kobieta, która ma więcej niż 3 partnerów na sumieniu nie ma u mnie szans

nekromanta - ja mam swiadomosc, ze sa kobiety ktore mialy 2 partnerow, ba! są takie które całe zycie nie uprawiały seksu (i to niemało!). Co do mojego nicka to jaki proponujesz żebym męsko wygladał, może Karpackie_Mocne albo Operator_Łopaty ? :D

Gość takajednabaaabaaaaa
A co wy, chłopczyki, myślicie, że my tu piszemy po to, by się wam przypodobać? :D W dupie mamy, czy będziecie nas omijać, czy też mamy u was szanse :D

raczej bym proponowała- TAJEMNICZY_ON. ale jak Tobie pasuje to nie zmieniaj, bo to się ma Tobie podobać a nie innym.

Gość męski nick na wieczór
dlaczego nie wierzycie, że kobiety miały tylko dwóch-trzech kochanków? reszta to były koleżanki

Gość Porządny facecior
Na szczęście w prawdziwym życiu wiemy jak omijać te, które się źle prowadziły

do porządny facecior: Przyjmując twój tok myslenia to jak facet spał z więcej niż dwiema kobietami to u mnie nie powinien mieć szans. I takich mam omijac z daleka.

Gość 33 lata
no to nas omijajcie :) na szczescie sa tez faceci, ktorzy takich jak my wlasnie szukaja. zycie jest zbyt krotkie i zbyt smutne, zeby omijac okazje na chwilke przyjemnosci ;) i nie mam na mysli tylko sex ale tez wszystko inne

Gość świnka piggy
lepiej powiedzcie chłopczyczki ile wy miałyście partnerek, bo ciągle tylko słysze na kafe, że to kobiety są ZŁE :D dopiero będziemy was omijać wielkim łukiem, jak śmierdziuchów :classic_cool:

Gość świnka piggy
ach zapomniałam, że tu same prawiki siedzą, albo ci porządni inaczej :classic_cool:

Gość 33 lata
o ile dobrze pamietam, to taki przypadek jest opisany w ksiazce M. Wislockiej Sztuka kochania :)

ja to ujmę graficznie - zrobiłem taki mały wykresik http://i36.tinypic.com/2qthb8y.jpg który pokazuje jak to jest i sprawa prosta. faceci i kobiety mają dokładnie odwrotne pojęcie na temat doświadczenia seksualnego, i tak: A - prawiczek (najmniej atrakcyjny) B - casanova (najbardziej pożądany) C - dziewica (najbardziej pożądana) D - rozwiązła baba (najmniej pożądana, oczywiście wsadzić można na bezrybiu)

Gość Porządny facecior
A po co mi taka co miała w łóżku wielu facetów?

Gość ch*j cię to obchodzi

Gość 33 lata
a skad bedziesz wiedzial ilu bylo przed toba? jak paniena powie, ze bylo dwoch a w rzeczywistosci duzo wiecej to rozpoznasz? na czole nie mamy liczby napisanej ;)

"na czole nie mamy liczby napisanej" :D a właśnie że macie :P myślicie, że tego nie widać po zachowaniu, ruchach, sposobie bycia? oczywiście co do jednego cięzko oszacować, ale faceci umieją na pierwszy rzut oka sprawdzić czy majądo czynienia z aniołkiem czy diabełkiem :D