Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielszczanin30

Krótka piłka: dziewczyny ilu facetom już dałyście?

Polecane posty

Gość Porządny facecior
Wszystko wyjdzie w praniu. Poza tym wystarczy się jasno zadeklarować, że się szuka kobiety moralnej i te złe się odstraszy

Gość 33 lata
mylisz sie :) moj byly maz uwierzyl, ze przed nim bylo dwoch, a faktycznie bylo znacznie wiecej ;)

Gość 33 lata
co ma sex do moralnosci? mylisz moralnosc z obyczajowoscia :)

Gość 33 lata
akurat sex byl w porzadku z bylym, poszlo o cos zupelnie innego, nie wszstko mozna przez lozko pogodzic ;)

nie pisalem o seksie, skoro uwierzyl to pewnie byl nierozgarniety i nie umial łaczyć faktów, dlatego też został pogoniony :) albo nie chciał wywołać kłótni i udawał że wierzy? :)

Gość 33 lata
nawet jesli nie uwierzyl, to nie przeszkadzalo mu to :)

Gość pele
A pomyślcie sobie panowie coś gorszego... jak macie dziewczyne... ilu już facetom mogla loda robić.... a całowanie się przecież takie przyjemne....

Gość qwertiolb
jeden, mam 20 lat

pele - i ile męskich włosów łonowych wyciągła z między zębów w przeciągu swojej kariery :) brrrr takie przykłady powinny być stosowane na kuracjach "jak zapomnieć o byłej" :D

Gość pele
no... ale mnie ostatnio rzuciła dziewczyna i jak sobie teraz pomysle ze z nowym facetem którego niedługo może bedzie miec bedzie robic to co ze mną to mnie obrzydzenie bierze...ale też aż strach kogoś nowego poznawać jak się tam przez usta potoki spermy przelewały, ssając być może brudnego penisa jakiegoś kolesia

Gość kontrachent
no Pele, to faktycznie nizły numer, dałeś mi do myslenia... tam walenie w cipsko to pół biedy...ale usta to juz przejebana sprawa

Gość 33 lata
ale wy macie wyobraznie

dobrym sposobem jest jak najrzadsze używanie ust w kontaktach z kobietami o mrocznej przeszłości :) one tez zazwyczaj tego nie lubią więc sprawa ułatwiona. w międzyczasie ciągle musimy budować status społeczny, aby w wieku 30 lat pojąć za żonę nastoletnią dziewicę :) inaczej przegramy zycie :)

Gość pele
33 lata - wyobraźnie? nie wiemy kim jesteś, jesteś anonimowa i powiedz szczerze, robiłaś laskę wiecej niż jednemu?

Gość 33 lata
tak robilam, i smieszni jestescie, bo kazdy facet to lubi a teraz sie brzydzicie

Gość pele
no kurcze.... chyba najlepsze wyjście to sie nie całować z laskami... jeszcze jak z połykiem robią...chociaż akurat uwielbiam z polykiem...ale od takiej co innemu wcześniej nie robila takich rzeczy

Gość pele
no ale facet jak jest hetero to raczej nie bierze do ust, a nawet jak minetki strzela to nie połyka hektolitrów spermy

Gość 33 lata
dziewica nie zrobi dobrze laski, bo nie umie :) a doswiadczenie facet z kim che zdobyc, gdyby wszystkie byly dziewicami?

Gość Porządny facecior
Dlatego paniom o mrocznej przeszłości mówimy nie

Gość bertoloni
Ale mnie też to teraz jakos obrzydziło. lodzikiem nie gardze boto świetna sprawa ale ja wiem... niby człowiekowi co dwa miesiące sciera się powoli cały naskorek i wymienia na nowy więc moze nie ma co sie brzydzić

pele - w odwrotnym przypadku tez moga wystapic hektolitry innego rodzaju plywow :) 33 - bys sie zdziwila :) dziewice sa z zasady delikatne a to podstawa dobrej laski. doświadczone kobiety (przynajmniej te które poznałem 'bliżej')traktują penisa jak śmietanę do ubijania i jeszcze myślą, że dają przyjemność, a to najzwyczajniej w świecie boli jak diabli... A co do tematu to faceci mają prawo narzekać na przebieg kobiet. A kobietom jak się to nie podoba to niech się bujają z prawiczkami, setki ich na forum :)

Gość pele
tajemnica_on - no chlopie gadasz do rzeczy :) a tak przy okazji to ciekawe ze panie zamilkły i faceci tylko o tym tu gadają

Gość 33 lata
nie wiem, czy dziewice sa delikatne i raczej nie sprobuje :) narzekac oczywiscie mozecie- wasze prawo :) na prawiczku tez nie specjalnie mi zalezy, wole doswiadczonych powodzenia w szukaniu dziewic ;)

E tam od rzeczy :) Wydaje mi się, że mam typowe poglądy. Tak już jest świad ułożony, że faceci chcą kochać się z doświadczonymi, a żenić z dziewicami :) Gdyby kobiety podobnie postępowały to by pewnie świat był szczęsliwszy :)

a kogo wolą brać kobiety na męża to idealnie można zaobserwować przeglądając forum 'życie uczuciowe' :) kończę mędzić i spadam na "szybką piłkę" , Ruch - Wisła 2:0 hahaha :D

Gość dhurujriuitfoit6o6
mam 31 lat spałam z 7 facetami, nie uwazam, ze to sporo. Teraz jestem z kims, kto był 7 i mam nadzieje, ze bedzie juz do konca zycia :)

Gość ja mam czarny nick....
Macie rację, jak się czyta to puszczalskie tu i tyle. Pisze taka 20 - 23 letnia że miała 10 facetów - o zgrozo. Gdybym ja miała dać tym wszystkim którzy chcieli mnie zaliczyć, to byłabym największą kurwą na kafeterii. Tylko, że ja myślę głową, nie pizdą.🖐️