Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanie idealne na kafe

Czy kręcone włosy mogą się podobać?

Polecane posty

Gość głupie pytanie idealne na kafe

Pytanie głównie do panów ale panie proszę również o wyrażenie opinii :) Otóż w modzie na prostowanie - czy kręcone długie włosy moga uchodzić za ładne? Czy mogą być seksi? Ja spotkałam się (ze strony pań codziennie prostujących) z opinią że to objaw lenistwa :O , więc wypadało by poświęcać codziennie te 2 godziny żeby w ogóle wychodzić na ulicę? :O

Gość mental disorder
ja mam kręcone. pięć lat je prostowałam, bo ich nienawidziłam, dzisiaj je kocham i się zastanawiam czemu byłam taka durna. faceci też mnie wolą w kręconych, ale to pewnie kwestia tego, które mi bardziej pasują. także też chętnie się dowiem co o tym ogólnie myślą :P

Wg. mnie kręcone włosy są świetne :P Zauważyłam też, że zazwyczaj jak ktoś ma proste włosy, to robi wszystko, by mieć kręcone, a jak ktoś ma kręcone, to je na siłę prostuję :P

Gość ewenemneee
a jakie to ma znaczenie dobrze zebys sie sama dobrze czuła no chyba ze masz 15 lat i pierdoły ci w głowie . Faceci sa rozni i lubią rożne typy urody a jak sie zakochają to nie ma znaczenia jaki to typ czy jego czy inny :P

Gość ja zawsze chciałam miec
kręcone włosy