Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabcia74

ciąża pozamaciczna

Polecane posty

Gość sabcia74

Czy jest koś kto dwa razy przeszedł ciążę pozamaciczną ?

Gość sabcia74
Nie ma nikogo ?????

Gość sabcia74
Wygląda na to że nie ma takiego przypadku .....?

Gość saba74
Chyba nie znajdę takiej osoby....

Gość black magic
a co przechodzisz teraz taką ciążę?

Gość saba74
Przeszłam, i chciałam z kimś pogadac o tym czy pożniej jest szansa na dziecko

Gość czekająca...
ja byłam w takiej ciąży a czemu pytasz?

Gość czekająca...
a miałaś usuwany jajowód? szansa jest zawsze ale pewnie trochę trzeba się naczekać:(

Gość saba74
Dwa razy przeszłam ciążę pozamaciczną. Za każdym razem usuwano ją z jajowodu i mam je poszyte, zrobiły się zrosty. Chciałam się dowiedzieć czy jest jeszcze szansa po takich przejściach na normalną ciążę ?

Gość thaisse80
Zona mego kuzyna byla w ciazy pozamacicznej, teraz jest znow w ciazy i raczej wszystko jest okey.

Gość czekająca...
tu niestety Ci nie pomogę:( ja byłam w cp ale na szczęście zauważyli ją w porę i nie usuwali mi jajowodu. Ale miałaś te ciąże w dwóch różnych jajowodach? lekarz Ci nic nie mówił jakie są szanse na zdrową ciążę?

Gość saba74
Pierwszą ciążę miałam niezdiagnozowaną i pękł jajowód, miałam operację z trudem z tego wyszłam. Ten jajowód poszyli ale jest niedrożny. W następną ciąże jak zaszłam okazało się że jest w drugim jajowodzie. W porę usunęli ja przez laparskopię. Lekarz kazał mi czekać rok zanim zacznę starac się o dziecko. Czekałam. Po roku zrobuiłam badanie drożności jajowodów i wyszło że oba są niedrożne. Powiedzial mi lekarz od razu ze pozostaje mi in vitro..... Wiem ze to jest jakas szansa ale wolałabym jak to tylko możliwe to naturalnie zjasc w ciąże.

Gość gość
Moja historia: .1.pierwsza ciaze pozamciczna 3 lata temu, zle zdiagnozowana, wycieli mi jajowod 2. ciaza w sierpniu tego roku, niestety znowu pozamaciczna, myslalam ze zezre mnie od srodku bol psychiczny, jajowod ocalal ale nie wiadomo co z niego bedzie Ze wzgledu na wiek bede sie starala metoda in vitro.

Gość gość
A ja nie wiem co ze mna jest nie tak w pazdzierniku skonczylam karmic piersia, w listopadzie ciaza biochemiczna a teraz dostalam okres 7 grudnia I mam do dzisiaj, ale od kilku ladnych dni mam tylko brazowa ciemno brazowa maz na wkladce nie jest tego duzo ale to nie znika codziennie to mam I kluje mnie w prawym jajniku kurcze boje sie ze to tym razem pozamacziczna, czy wy mialyscie normalny okres w ciazy pozamacicznej czy on sie poprostu nie pojawil