Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monaa19

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Hej. :) Mam prblem, wiem że podobnych postów jest wiele ale nie ma dokładnie to czego chce się dowiedzieć. Wczoraj chłopak robił mi tzw. palcówkę. Na bieliźnie zauważyłam krew, dzisiaj też trochę. Czy to znaczy, że przebił mi błonę? I drugie dużo ważniejsze pytanie. Napiszę prosto z mostu: on chciał we mnie wejść ale jakoś nie dało rady... :) po prostu ja nie byłam na tyle przygotowana itp. Nie miał wytrysku (chyba, tak naprawdę sama nie wiem) to jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży. Proszę o poważne odpowiedzi. To dla mnie baaaaardzo ważne! Dziękuję z góry. :)

Gość będą sześcioraczki

z reguly staram sie byc mila i pomocna , ale twoja wiedza sekualna jest taka dramatyczna ze az mnie dziw bierze :( Puknij sie w czolko bo wstyd!!!

Wiesz, miałam dosyć podobną sytuację do Twojej. Jest to bardzo możliwe, ponieważ w tym płynie przed wytryskiem również znajdują się plemniki(o czym ja oczywiście nie wiedziałam kiedyś). Najlepiej zrób test ciążowy, bo możliwość zajścia w ciążę jest bardzo prawdopodobna...Nie straszę Cię, miałam tak samo. Co się najadłam strachu z moim już narzeczonym. Zrób test, najlepiej powtórz ze dwa razy. Możesz zrobić test z krwi, co będzie najpewniejsze albo po prostu pójdź do lekarza. I głowa do góry, nie martw się na zapas i nie przekreślaj niczego z góry, bo ja też tak robiłam, zakładałam najgorsze(że będę w ciąży) a sie okazało, że NIE JESTEM!!!:)

Gość takeitizzy
I po co straszysz dziewczynę ciążą, jak prawdopodobieństwo jest niemal zerowe? Test ciążowy? Test ciążowy robi się po seksie (pełnym) i to raczej w dni płodne. 'Bardzo możliwe' zajście w ciążę? Proooszę. W preejakulacie nie ma plemników! Ciąże z tzw stosunków przerywanych biorą się z plemników z poprzednich stosunków - np 2 stosunki w niedługim czasie, plemniki zostają w cewce moczowej i mogą się przedostać z preejakulatem. Zajście w ciąże nie jest takie łatwe, a na tym forum widzę ze co 2 dziewczyna co chwila robi test ciązowy bo ich partner musnął swoim przyrodzeniem :P Uspokójcie się.

Preejakulat się pojawił, niektórzy twierdzą, że zawiera on plemniki inni, że nie...

6 września powinnam mieć.. Proszę nie straszcie mnie.. on we mnie nie wszedł tylko tak głupio napiszę "wpychał" i może to jest głupie ale naprawdę się denerwuję :( :(

Gość takeitizzy
Jeden wystarczy? Nie no spoko, tylko że gdyby facet strzelał jednym plemnikiem to szansa na zajście w ciąże jest 100x mniejsza niż trafienie 6 w totka. Populacja by się szybko znacząco zmniejszyła :)) Nawet jak jakiś plemnik się 'zawieruszy' i wypłynie z preejakulatem to jest to po prostu pozostałość po poprzednich wytryskach, więc szansa na zapłodnienie jest minimalna - równie dobrze może pęknąć prezerwatywa (a to tak naprawdę bardziej prawdopodobne). Preejakulat sam w sobie nie zawiera plemników bo nie powstaje w jądrach - radzę poczytać zanim się zacznie straszyć i co chwila kupować testy ciążowe.

Gość takeitizzy
A tak na poważnie to piszesz że sama nie wiesz czy facet miał wytrysk, to skąd my do cholery mamy wiedzieć? Na mój gust szansa że jesteś w ciąży to jakieś 1:10000