Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To proste :P

Dlaczego nie ma fajnych facetow ?

Polecane posty

Gość To proste :P

Widzicie - zawsze myslalem , ze bede sie kochal dopiero z taka dziewczyna , ktora pokocham. Wiele innych odrzucilem wlasnie z tego powodu - nic do nich nie czulem. Potem sie naczytalem i nasluchalem. Teraz jestem z dziewczyna , ktorej mi sie nawet nie chce calowac. Mam zamiar ja pukac na wszelkie mozliwe sposoby. Nie obchodzi mnie to , ze bedzie cierpiec , kiedy ja zostawie. Raz - dwa znajde sobie nastepna , chociaz do niej tez nic nie bede czul. Moze z ktoras wpadne. Moze zostawie. Potem bedzie - ale ch z tego faceta. j**ani hipokryci kiedys koles mi powiedzial "najpierw znajdz sobie jakas ch*jowa , potem bedzie latwiej z lepszymi" , a ja nie wierzylem. chciałem , żeby jak najwięcej z was to sobie uświadomiło. zebyscie nie jeczaly , ilu jest szowinistow , czy facetow latajacych z kwiatka na kwiatek. dlaczego mezczyzni nie szanuja kobiet. wy zaslugujecie wlasnie na takie traktowanie. generalizuje , wiem. a potem , stare rury mieszkajace same z dwojka dzieci na karku , oczekujecie ksiecia z bajki i narzekacie jaki ten swiat zly i okrutny :) glupie pizdy

Gość uyrioryiyt
nie rozumiem, i co ammy wg ciebie robić??? jaka w tym nasz wina??

Gość kirkorrr
Chyba jestes pedałem,skoro nie pociągaja cię kobiety .Zmuszasz sie do bycia z nimi.

Gość femme farfale
głupi i prosty wywód, nieudacznik jakiś bez jaj to pisał