Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocica pełna uroku

Pomózcie mam problem z prezentem ktory dostałam dziś....

Polecane posty

Gość kocica pełna uroku

dzis dostałam kociaka persa, a mam juz ponad rocznego kota. Kociak to koteczka, a kot starszy jest wykastrowany. ale sie nie lubia. sycza na siebie i duzy gdybym nie zabrala pobilby mala. co robic?

Gość kafetarianka dzis na pomorancz
moze mi ją oddaj Chetnie przygarne kotke

Gość to norma u kotów
przejdzie im szybciej niż myślisz. oba są młode. oswajaj je ze sobą, na początkue nie zostawiaj ich samych razem. dwa trzy dni i się zaprzyjaźnią

Gość sdasadfasd
ten kto ci go dał ma cos nie tak z deklem. nie daruje sie zwierzat :o otoz ja miałam taka sytuacje i u mnie niestety biły sie i nienawidziły sie 4 lata, poki starsza koteczka nie zdechła. ale z czasem był postep bo nie chciały sie nazwzajem zamordowac ale raczej schodziły sobie z drogi. tyle mozesz osiagnac u kotów, nic wiecej.

Gość bzdura na cały max
Kup w sklepie zoologicznym Feliway spray. To pomoże im się wyluzować. Za jakiś czas się do siebie przyzwyczają. Normalne, że kot rezydent, w chwili przybycia intruza, zaczyna bronić swojego terytorium. Ja mam 5 kotów, 3 persy. Z przyjściem każdego następnego było to samo. Będzie dobrze. Nota bene darowanie komuś kota uważam za poroniony pomysł. Chyba, że było to z Tobą uzgodnione.

Gość kocica pełna uroku
troche sie wkurzylam bo to prezent od narzeczonego, tamten kot juz odchowany, a znow sie zaczely kuwety, piski, ip ale jest przeslodka ta kociczka. i nie wiem jak zrobic zeby bylo dobrze. bo kocura tez kocham , i za nic go nie zamienie.

Gość kocica pełna uroku
no ja o tym wiem, kiedys wspomnialam ze podobaja mi sie persy jak widzialam zdjecie u kolezanki na nk , ale wzielam mojego dachowca i bylam zadowolona, bo byl czyscioutki, wszystko rozumial . a teraz z jednej strony lozka bedzie jeden kot a z drugiej drugi a mi zostaje podloga :)

Gość 16 mcy
nie lubie kotow. wywal futrzaki