Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze na kafe...

Przyjaciel mojego faceta rozjebał nam związek...

Polecane posty

Gość siedze na kafe...

Byłam z mężczyzną kilka miesiecy, od razu nie polubiłam jego najlepszego przyjaciela i mu to okazywałam. i nie wygrałam z męską przyjaźnia, dla mojego faceta zdanie przyjaciela było najważniejsze. Kocham go i nie wiem co mam robić?

Gość siedze na kafe...
Dodam, że widziałam że on też jakoś nie pałał do mnie sympatia..traktował mnie jak powietrze

Gość bezczelna patrisha
twoj facet woli jakiegos fagasa od ciebie a ty nie wiesz co zrobic? :o

Gość siedze na kafe...
Ja zawsze byłam ta zła bo przyjaciel był swiety

Gość siedze na kafe...
No nie wiem czy fagasa, widziałam że ich przyjaźń jest naprawde prawdziwa, w dodatku trwała o wiele dłuzej niż nasz zwiazek. Może źle zrobiłam, trzeba bylo zacisnac zeby i jakos go tolerowac

Gość siedze na kafe...
Ojj na bank nie Staszek. To jest 100% facet, poprostu prawdziwa meska przyjaźń

Gość 222222
no ale CO zrobił ten przyjaciel że twój zerwał z tobą???

Gość siedze na kafe...
On był pośrednią przyczyną zerwania.Poprostu czuje że jego kumpel nie lubił mnie i miał na niego duzy wpływ w zwiazku z ta decyzja

Gość wowowgetew
niestety czasami się zdarza że facet rzuca kobiete dla innego faceta,nie ma co sobie tego tłumaczyć tylko spojrzeć prawdzie w oczy twuj były jet gejem.

ale pieprzycie ja tez mialam taka sytuacje i to jeszcze nie dawno ze ala przyjaciel mojego faceta wpieprzyl mi sie w zwiazek bo gnojek nie mial z kim pomelanzowac to agadal mojemu chlopakowi ze niby wszystkich obgadywalam i ze niby sluchac mnie nie umial moj facet sie wkurzyl i nie chcial mi wierzyc ze takiej sytuacji nie bylo ale ja sie na to wypielam i powiedzialam mojemu chlopakowi ze jak wierzy jemu to prosze bardzo ale ja nawet z jego przyjacielem jak to twierdzi nie rozmawialam on wyszedl bez slowa i nie wrocil na noc traktuj wszystko na luzie pamietaj ze nie jedna ryba w w wodzie plywa a milosc to choroba tez sie da wyleczyc

Gość vsbgrbb
\\spojrzcie na to z drugiej strony,moze przyjaciele waszych facetow mieli racji i uratowali swoich kumpli,przed zołzami:)jakimi wy jestescie.Spojrzcie na siebie,gdybyscie były w porzadku,nie wierze,ze facet by posłuchał kogos innego na wasz temat i zaraz rzucił Znałam przypadek,gdzie mo kolega zwiazał sie zołza,ktora nigdy nigdzie go nie puszczala,na zadne imprezy z kumplami nigdy,tylko miał siedziec z nia, a na dodatek była paskudnie wrdna obgadywała nas wszystkich jego znajomych,a sama udawała swietą,troche manipulatorka,pozniej moj maz powiedział do kumpla,ze sie zastanawił z kim sie chce zwiazac na całe zycie,bo teraz jest zakochany,zrobi cos głupiego czego bedzie załował, a pozniej nie bedzie odwrotu i zerwał z zołzą:)

Gość seksuolożka Grażynka
Geek'ami czy Nerd'ami to raczej nie jesteście - chołotą i dziadostwem jak najbardziej! Ty, on i kumpel jego!