Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariusz_us12

Czy kobieta może pokochać chorego faceta

Polecane posty

Mam 35 lat i mimo wczesnego wieku cierpię na chorobe parkinsona z tego powodu moja żona odeszła i zabrała ze sobą mojego 8 letniego syna załamałem się wtedy ale jakoś się pozbierałem szczerze to już nie bardzo wierze że znajde bratnią dusze mimo długich poszukiwań w sieci rezultaty są w zasadzie zerowe i nie tylko w sieci chyba dam sobie spokuj bo trace nadzieje pozdrawiam

Gość hdeuheihf
jakies kolka wspolnych zainteresowan, miejsca gdzie sie zbieraja ludzie, moze tam szukac nie przez siec, tutaj jest wlasciwie tylko masa dzieciakow.

Gość wszechwiedzaca zenka
musialbys poszukac ludzi z podobnym problemem , zwykle ludzie potepiaja ludzi ktorzy mowia ze " niepelnospawni " nie maja szans ale sami niepodjeliby sie tego.

Czy kobieta może pokochać chorego faceta ? Moim zdaniem zdecydowanie tak ! Jest to problem do pokonania ale miłość zwycięża ponoć wszystko .

Gość wredny realista
przywoitość nakazuje powiedzieć JASNE ŻE TAK ale świat jest brutalny - kobiety chcą zdrowych, mogących zapewnić byt rodzinie facetów, najlepiej dobrze zarabiających... Tak nas wykształciła ewolucja i nie ma się co obrażać.

nie wszystkie kobiety sa materialistkami Realisto ! Dla wielu kobiet nie jest problemem choroba partnera ... wiekszy stanowi jego stan psychiczny,nerwowosc jaka wprowadza w zw. z nia. Napieta atmosfera w domu potrafi zdolowac kazdego :O

Gość tirlitirli
wierzę, że znajdziesz miłość ja również jestem chora, choć po mnie tego jeszcze nie widać poznałam chłopaka, ale chcąc być fair - gdy zaczęło się między nami robić "na poważnie", powiedziałam mu o swojej chorobie zaakceptował to!!!! jestem szczęśliwa, choć strasznie się boję, bo nie wiem, czy między nami będzie tak samo, gdy zacznę chorować... pozdrawiam!!!!

Gość brum _brum
nie trać nadziei :) moja koleżanka związała się z chłopakiem, który jest tetraplegikiem i jest bardzo zakochana i bardzo szczęsliwa :)

Gość do brum _brum
przejdzie jej :( po jakimś czasie bedzie chciała normalnego faceta i normalne życie

witam chciałem odpowiedzieć na pytanie izaczek_ona że moja była żona niie wystąpiła o alimenty a ja po konsultacji z prawnikiem mogłem wystąpić o alimenty dla siebie ale też tego nie zrobiłem bo mam świadomość ttego że zabrałbym pieniądze synkowi którego bardzo kocham

a w ramach ciekawostki to nie jestem biologicznym ojcem mojego syna wielu ludzi podziwiało to że jej to przebaczyłem kilka lat temu a teraz myślę że to był błąd