Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia123456789

Moja miłość wygasa ? Ratunku prosze o rady !!!! ; (

Polecane posty

Gość niunia123456789

Mam 19 lat od roku jestem z facetem , którego szaleńczo kocham i mogła bym za niego oddać wszystko ! Nie wyobrażam sobie życia bez niego Mieliśmy raz przerwę w naszym związku , kiedy wróciliśmy do siebie było o wiele lepiej , ponieważ obydwoje zrozumieliśmy wiele rzeczy . Ostatnio trochę się zmieniło.. Jak mówię mu coś od razu się denerwuje , coraz rzadziej okazuje mi miłość rzadko mówi że mnie kocha a jak ja mu to mówię to odczuwam brak entuzjazmu tak jakby się cieszył ale z drugiej strony miał dosyć że często to powtarzam . Może to znudzenie ? Były nawet takie sytuacje że prosiłam go aby zemną gdzieś poszedł i nie zrobił tego ale jak go kolega poprosił o to samo zgodził się. Czasami odnoszę wrażenie że jest tylko czuły wtedy kiedy chce się kochać a jeżeli już dochodzi do tego to "po" znowu jest jak zwykle . Nie wiem co mam robić bo czuje ze oddalamy się od siebie że jest coś nie tak , czuje że coś wygasa czy to może minęło takie pierwsze zauroczenie . Próbowałam rozmawiać z nim ale to na nic bo tylko się denerwował i mówił że wymyślam. Nie wiem co mam robić jak ożywić ten związek żeby znowu był pełen emocji ciepła spontaniczności ? Żeby on mnie wysłuchał i nie denerwował się tylko próbował coś zmienić jak ja mam do tego podejść proszę doradźcie mi !!!!

za bardzo okazujesz mu ze go kochasz... nie oddawaj calej siebie w zwiazku bo wtedy musisz miec twardy tylek. Sprobuj z nim jeszce raz pogadac a jak znowu bedzie sie wkurwial to powiedz mu ze albo wyjasnicie ta sprawe albo koniec tej szopki...

Gość niunia123456789
tak wiem okazuje dużo miłości bo sama tego wymagam , potrzebuje tego . Ale jak ja mam to zrobić , wyluzować ale tak żeby niczego nie popsuć tak kategorycznie.

No wiesz, młoda jesteś. Rozumiem, że go kochasz. Ale takich rzeczy nie można ciągnąć w nieskończoność. Spróbuj z nim porozmawiać. Jeśli to nie pomoże to powiedz mu, że to koniec i tyle. Nie warto ciągnąć czegoś co nie daje Ci szczęścia. Trzymaj się ciepło.

wiem co czujesz bo mialam tak samo z moim facetem przez pierwszy rok. Po roku juz zrozumialam ze zle robie... Wtedy konczy sie okres fascynacji i zaczyna sie monotonia i rutyna... Nie okazuj mu tyle czulosci i nie badz na kazde jego skinienie. /Byc moze ona ma dosc ciaglego plaszczenia sie przed nim i moze czuje sie jak na smyczy...

Gość niunia123456789
Dokładnie monotonia ;/ chciałabym naprawić to wszytsko żeby było nam 2 dobrze . A tak ogólnie to ja niemówie ze jestem nieszczesliwa bo jestem . Tylko są takie momenty kiedy czuje sie olana czy coś w tym stylu , bende się starała troszke wziąć to wszystko na dystans Może podziała Dziękuje :)

nie widujcie sie zbyt czesto bo to tez wszystko psuje. Daj mu troche przestrzeni i daj mu za soba zatesknic. Powodzenia!:)