Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaźń z byłym

Przyjaźń z byłym

Polecane posty

Gość przyjaźń z byłym

Mój były facet (były narzeczony-miałam pierścionek)zaproponował mi przyjaźńCo powinnam mu odpowiedziec?Zaznaczam że to ja odeszłam

Gość zenek7777
To chyba jakaś pomyłka. Ja nic takiego nie proponowałem. Nie jestem samobójcą.

Gość przyjaźń z byłym
Nie mówiłam o tobie.nawet się nie znamy...

Gość zenek7777
W takim razie przepraszam za nieporozumienie :)

Gość zenek7777
Żeby odpowiedzieć na Twoje pytanie potrzebna jest większa ilość danych.

Gość przyjaźń z byłym
dobranoc.kładź się do łóżeczka Zenku

Gość ty tez idz spac

Gość zenek7777
ja nie mam łóżeczka :(

Gość przyjaźń z byłym
przepraszam to do kogoś innego było Zenuś poznałam go jak miałam 12 lat.rozstawaliśmy się i godziliśmy się(był za bardzo zazdrosny).przed moją maturą oświadczył mi się(zgodziłam się),ale po pewnym czasie wyjechałam,poznałam innego i oddałam pierścionek z brylantem.teraz on mimo że ma żonę zaproponował mi przyjaźń.co powinnam mu odpowiedziec?możliwa jest przyjaźń między nami?

Gość przyjaźń z byłym
proszę o radę co odpowiedzieś na taką propozycję przyzjaźni?zgodzic się?

Gość przyjaźń z byłym
co odpowiedziec? zaprosił mnie na drinka(jak będę w jego miejscowości)tylko ja i on.czy możliwa jest taka przyjaźń czy chodzi mu o co innego?

Jest możliwa przyjazn z byłym. Ale nie od razu. Ja ze swoim rozstałam się dawno temu. Bardzo przeżyłam nasze rozstanie. Cały czas był blisko mnie dlatego tak trudno było wyrzucić go z serca. On oferował przyjazn, a ja cierpiałam i liczyłam na to że go odzyskam. Minęło kilka lat, wskakiwalam w coraz to nowe związki, on wyjechał do Londynu. Po jakimś czasie zadzwonił z pytaniem czy nie chcę przyjechać. Zamieszkaliśmy razem jako przyjaciele. I mieszkamy nadal. Kocham go jak brata. Szanujemy się i wspieramy. Znajomi i rodzina śmieją się i traktują nas czasem jak parę, ale miedzy nami nie ma nic. Niedawno on poznał dziewczynę, prawdopodobnie zamieszka z nami. Ja nie mam nikogo na stałe, skaczę z kwiatka na kwiatek, ale oboje wierzymy że znajdę swoją drugą połowę. Tak więc przyjazn jest możliwa. Spróbuj. Na początku podejdz z dystansem. Zobaczysz jak się to rozwinie i zdecydujesz

Gość przyjaźń z byłym
jestem mężatką a mój były jest żonaty więc nie rozumiem po co mu ta przyjaźń?wydzwania do mnie i żąda odpowiedzi "czy będziemy przyjaciółmi na dobre i złe".poprosiłam go o kilka dni ale nie wiem co odpowiedziec.dodam że mój mąż jest o niego zazdrosny

jeśli nie chcesz to po prostu odmów.Przecież do przyjazni nikt nikogo jeszcze nie zmusił. Zresztą skoro mąż jest zazdrosny to jest to dobre wytlumaczenie odmowy