Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Parufkarz

Wkurzające psy.

Polecane posty

Witam wszystkich ludzi i nieludzi. Tym razem dla odmiany ja proszę was o pomoc w pewnym małym problemie. Mieszkam w czymś pomiędzy wsią a miastem. Mam problem z psami sąsiadów. Wygrzebują śmieci z kosza, wyżerają parufki mojemu kotu, wydalają kał na podwórko a także wk**wiają mnie że żyją. Proszę doradźcie jak się ich pozbyć. Myślałem żeby wziąć KBKS i zaczaić się na jakimś drzewie ale gdyby uciekł z kulą w brzuchu, łysy pedał to zauważył to już będzie: "widzimy się w ty k**wie synu". Po długich rozważaniach wpadłem na pomysł żeby wykopać dół przykryć liśćmi, położyć kiełbase, wpadnie i nie wyjdzie. Tu także zaczyna się problem znacie może jakieś sposoby na ciche uśmiercenie takiej besti. Chciałbym to zrobić łopatą albo kilofem ewentualnie siekierą, ale zacznie wyć i zleci się całe województwo. Może jakaś domowa trucizna. Wydaje mi się iż dobrym pomysłem będzie po prostu go zakopać żywcem. Ale ciało się zdeformuje a chciałbym zrobić sekcje. Tyle opcji doradzcie mi jaka jest najlepsza , nie wiem którą wybrać ? Ważne by dało się zrobić sekcje.

parufki to nazwa własna tak samo jak parufkarz. Nie dał bym mojemu kotu zwykłych parówek.

Gość 56565656
poradzę ci: weź porządny rozpęd, i walnij głową w ścianę.... Ppsy się przynajmniej najedzą, a z ciebie bedzie pierwszy raz w życiu jakiś pozytek.....

56565656 weź kurwa idz spać. Człowiek się normalnie pyta bo ma problem a tu wyskakuje jakiś 10 latek i jaja se robi. Łoo panie te parufki to jeszczy pamiętajo I wojnę światowo.

Ej spokój to jest kulturalne forum. Nie wyzywajcie się. Myślę to samo o tym 56565656 ale nie musze tego pisać. Pomoże ktoś dam parufke za pomoc

Widzisz co ta telewizja robi ci z mózgu, po za tym psem świat dla ciebie nie istnieje to tylko kawałek psa a ty zachowujesz się tak jakbym krzywdził twoją matkę. Pomoże ktoś nie wiem co zrobić ??

Ja pierdole nie chce zabić twoich psów. Zoo-świr się kurwa znalazł. Świnie to można wpierdalać ale pies to jest kurwa święty.

Gość Fbro
Parufkarz albo jesteś matołem, albo gówniarzem

A o co wam chodzi ? Konkretnie, możesz to sprecyzować dlaczego tak pochopnie nazwałeś mnie gówniarzem albo matołem ?

Gość Fbro
Nie moę, bo mi się nie chce. A jezeli tego nie rozumiesz to prawdopodbnie jestem gówniarzem i matołem w jednej osobie

Gość Fbro
No i po temacie, zacznij odkłądać pieniądze na książki, bo mmanie da jezeli wszystko wydała kotu na parówki .

Dziękuje ci za troskę ale książki już kupione. A pieniądze odkłądam na iPhone 4, "wiem jest pedalski traci zasięg nie da się dzwonić i wogóle jest głupi bo jest taki czarny i elegancki, lepiej mieć różową nokie i się cieszyć SMS'ami". Brakuje mi tylko 200 zł. Nie, nie zbieram od komunji. Nikt mi nie pomógł w rozwiązaniu problemów z psami. Jak nie znajdzie się sposób na uśpienie ich to zakope żywcem. A propo kupuje ktoś iPhone 3G

Gość Wykolegowany
Pajacu! Lepiej kup sobie słownik ortograficzny, bo T9 z "ajfona" ci nie pomoże.