Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

somuch

co robić ????????????

Polecane posty

mąż spał a ja sie w nocy pieprzyłam ze swoim najlepszym kolegą na balkonie. juz nie jest kolegą. jest kimś więcej. tylko ze nie mieszkamy w tym samym miescie. zakochałam sie. nie mam pojecia co dalej. boze dlaczego to wszystko takie trudne ?? dlaczego musze miec go tylko teraz w telefonie i na gadu , dlaczego spotkamy sie nie wiem kiedy. dlaczego mój mąż to dupek i nieczego nie widzi, dlaczego jak jest zazdrosny to robi dni ciszy i nie odzywa sie. dziwna zazdrosc jesli cos czuje niech powie a nie gnoi każdego dnia, ale wymaga obiadów i prasowania koszul. dlaczego nie nawidze go kazdego dnia coraz bardziej , wogóle dlaczego go zdradzam. jaki koszmar, jezu jak mi źle.

Gość ogorkowazupa
glupia dupo trza bylo wychodzic za maz idotko??? na balkonie z kolega??? naste-pna dziffka na cafe.. :(

nie nei pisz tak, to straszne dla mnie, ciezko mi naprawde ciezko. tak sobie mysle ze dlaczego ta przysiega " na dobre i na zle" dlaczego to zle jest zawsze ? ja juz nie chce tak, chce kogos innego kto mnie rozumie, z kim moge porozmawiac na kazdy temat, ja nie moge juz boze jak mnie wszytsko boli

Gość ogorkowazupa
to po kiego hu*a wychodzilas za maz?? ile wy wogole jestescie razem z tym mezem

Gość ogorkowazupa
i co tak szybko ci sie znudzil?

Gość ogorkowazupa
rozwiedz sie. pozal sie Boze..co za zonka.

nie szanuje, nie kocha, dziwisz sie ze tak sie stalo ? ilez mozna byc pomocą kuchenną sprzątaczką praczką. wiem zycie - ale nie analizuj mojego męża bo nie opowiem ci w dwóch zdaniach jaki jest. jak zmienic te 5 lat w cos co teraz mnie spotyka, jak odejsc jak mam dość

Gość ogorkowazupa
pofgadajcie szczerze powedz co czujesz. i sie rozwiedzcie.. boi co to za malzenstwo :O

ej mąż sie mnie pytał - całowałas sie z nim ? powiedzialam prawde ze tak nie uwierzyl, boze nie uwierzyl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!