Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość White or Black??

Nienawidzę samej siebie.

Polecane posty

Gość White or Black??

Mam poważny problem z którym borykam się od wielu lat...Próbowałam nawet w jakiś sposób zagłuszyć swoją dziwną ''naturę''ale czuję,że wszystko wymyka mi się spod kontroli i nie mam na to wpływu.Mam za sobą kilka związków,niestety niezbyt udanych. Z perspektywy czasu,dochodzę do wniosku,iż tkwienie w nich,było rozpaczliwym szukaniem miłości i akceptacji. Nie potrafiłam pogodzić się ze swoją innością.Nie kocham mężczyzn. Nie pociągają mnie ani odrobinę...próbowałam się jakoś przemóc ale wszelkie satrania spełzały na niczym.Seks nie dawał stysfakcji,wręcz przeciwnie-wzbudzał obrzydzenie i niesmak...O swoim prawdziwym ''ja'' przekonałam się nocują u koleżanki. Ma ona cudonego owczarka niemieckigo.Śliczny. Wabi się Antonio...Postanowiłyśmy zrobić sobie babski wieczór i jak to zwykle bywa-opiłyśmy się nieco. Byłam zmęczona a Antonio leżał obok mnie. W pewnej chwili poczułam przemożną chęć poczucia go w sobie.. Jeśli wiecie o jakie ''czucie w sobie'' mi chodzi. No i stało się...odbyłam stosunek z owczarkiem niemieckim.Osiągnęłam spełnienie cielesne,natomiast z psychiką dużo gorzej. Poczu lam się jak ostatnia świnia.Czuję się tak do tej pory,chodź od tamtego momentu minęło 5 lat. kupiłam sobie psa,z którym regularnie odbywam stosunki płciowe. Dropsik jest cudowny-taki czuły...Wiem,że to co piszę mija się z jakimikolwiek zasdami moralnymi.Wiem... Ale jak mam z siebie wykorzenić swoje prawdziwe ja??

Gość to takie piękne :)

Gość White or Black??
Nie wiem czy piękne. Pochodzę z małej miejscowości gdzie o kobiecie w moim wieku mówi sie ''stara panna'' cała rodzina wywiera na mnie presję założenia rodziny. To staje sie nie do zniesienia. CZasem zastanawiam się czy nie strzelić sobie w łeb? Na chuj mi takie życie? Ciągle muszę kłąmać i się ukrywaĆ:( :(

Gość kaksjsasnsasd
:D :classic_cool: to idz se ruchaj psa

Gość kryptolesba11
chore!

Gość White or Black??
Dla Ws to śmieszne... być może z boku to tak wygląda..Mnie tam nie jest do śmiechu.Uwierzcie mi do jasnej cholery !!

Gość kryptolesba11
Poza tym mam pytanie: da sie nauczyc psa, by strzelal minetki?

wierzymy:)

dasie:)

Gość White or Black??
Oczywiście że da się nauczyć... rasowy pies ma umysł dwuletniego dziecka,więc jak wydam komendę ''LIŻ'' to liże...

Gość kryptolesba11
a da sie go nastawić na komendę "schlecken"? polski wytrąca mnie z erotycznego nastroju ;/

Gość kryptolesba11
kurwa podszywy jebane

Gość White or Black??
Nie ,nie da się... mnie niemiecki wytrąca z erotycznych uniesień,dlatego zaprogramowałam go na polski. Coś jeszcze?

Gość kryptolesba11
widocznie kiepska z ciebie trenerka lepiej idz cwiczyc aport własną waginą polnische schweine

Gość White or Black??
wiesz z tym niemieckim alkcentem to spokojnie mogłabyś dorabiać jako dziewka portowa w kiepskim niemieckim filmie klasy B.

Gość kryptolesba11
o nie, nie bedzie mi potomkini lecha i rusa pluła w twarz!

Gość White or Black??
Pluć w twarz? Niekoniecznie...szkoda śliny,takie jednostki jak ty powinno się utylizować już w okresie płodowym...płodowym? co ja mówię? zanim stałaś się zygotą powinni Cię unicestwić. Tfu! Plugawe nasienie

Gość White or Black??
Poprostu brak słów.