Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka wodna, noooo

maz mnie chyba zdradza-komputer-pomoc

Polecane posty

Gość kurka wodna, noooo

jak w temacie. pozakladal hasla, nagle siedzi calymi wieczorami w necie. cos mi nie pasuje w tym zachowaniu. dlatego prosze kafeteryjnych detektywow i specjalistow od komputerow o pomoc. jak zainstalowac i uzywac takie cudenko jak szpieg w komputerze. potrzebuje haslo do jego FB. stare znalam, ale teraz cos mi smierdzi i musze draniem potrzasnac.

Gość ale jesteś
nieufasz mu :D

Gość ale jesteś
przejrzyj google :)

Gość faceci to świnie i już

Gość ale jesteś
nie obrażajmy świń :D

Gość kurka wodna, noooo
nie ufam mu, to fakt. i rzeczywiscie - nie obrazajmy swin :)

Gość jhewiuuewh
zainstaluj keylogger program który zapisze każdą jedną wpisaną cyferkę lub literę na komputerze:) ps ja uważam że tu nie chodzi o brak zaufania i grzebanie w kompie (choc pewnie komp maja wspólny, tym bardziej że mąż autorki odwala coś:O )

Gość Aneta bez faceta
Jakiś dobry program znajdź ,ale to jest nielegalne raczej :)

Gość Aneta bez faceta
Internet uzależnia :) Może czatuje :)

Gość kurka wodna, noooo
moj maz odwalil juz kiedys jeden nr. dalam szanse, glupia bylam. znow wydaje mi sie, ze cos kombinuje, bo po co nagle zmienialby hasla, prawda? jesli tym razem moje przypuszczenia sie potwierdza to juz inaczej bede dzialac. ale najpiwer musze miec pewnosc. jak dziala ten keylogger? on jest swietny w sprawach kompa, ja nie bardzo...

kocham mojego faceta najmocnierj na swiecie:) ale tez mu nie ufam. jest facetem... im sie nie ufa. a nie znasz hasla na jego poczte?? wtedy bys mogla "przypomniec haslo"

Gość kurka wodna, noooo
hasla na poczte nie potrzebuje bo ma zawsze otwarta- ale tu jest ostrozny. czasem tam zagladam. przez emaila wpadl ostatnim razem wiec teraz jego email to tylko reklamy i jakies bzdurne info. zreszta ma super nowoczesny komunikator (komorka) i tam operuje w ciagu dnia wiec na domowy, czyli w outlooku gowno przychodzi. FB jest najwazniejszy! tam znalazl ostatnia kochanice i teraz znow kreci, jak sadze. nie wiem czy to dobry pomysk z tym przypomnieniem :( ze tez musze byc takim komputerowym tumanem :/

Gość iowdjdwwid
a nie możesz go przyciśnąć i kazać przy Tobie pewnego pieknego dnia pokazać wszytsko co ma całe te FB i inne badziewia?