Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpieczenstwo to nie tylko

dziwne działania firmy LINK4

Polecane posty

kilka dni temu, ni z gruchy ni z pietruchy, otrzymałam od LINK4 SMSa że dziękują za zainteresowanie ich ofertą i w ciągu kilku dni oddzwoni konsultant!!!! teraz dzwonili, to się rozłączyłam. O CO KURNA CHODZI?! CO ZA TUPET :O

zaznaczam, że ja nie jestem nimi zainteresowana, bo nawet nie mam samochodu... więc ja sama się z nimi nie kontaktowałam

Gość perfar
namierzyli twój tel kom dajcie sobie spokój z tą firmą, dobrze PZU pokazało parodie w reklamie,jedna wielka atrapa odszkodowań NIE CHCĄ płacić i takie kruczki wymyślą że chooj znam kilka osób które wpłacały składki a odszkodowań nie dostali,ja też nie dostałem odszkodowania - w mój samochód uderzył ubezpieczony w link 4 i te chooje nie chcą mi zapłacić za szkode chooj im w doope cw3elomi oszustom

perfar ja słyszałam różne opinie, ale nawet nie o to chodzi... tylko o to, że do chooya wafla ja się z nimi w żaden sposób nie kontaktowałam, a oni mi się naprzykrzają :O

Gość perfar
wiem ale te cwele są tak nachalni do zdobywania klientów , zdobyli twój nr kom gdzieś z jakieś bazy i cie będą gnębić do kasy kurva to się trzęsą ale wypłacać odszkodowań nie chcą taka firma KURVA o to mi chodzi każdemu odradzam nawet dyskusje z nimi ,zakładają że jak większość masz auto i będą naciskać nazapisanie sie do nich nie mam nic przeciwko zdobywaniu klientów ale cfele są OSZUSTAMI

i w ogóle skąd mają mój numer?! na dodatek to numer SŁUŻBOWY!!! którego używam już od 3 lat prawie, więc nie mogło być sytuacji, że poprzedni pracownik coś tam wysłał SMSa

up ktos się spotkal z czyms takim?

Gość wnioskuje....
nie ale napewno powiedzialabym pare slow....:o

ja się rozłączyłam bo nie chciało mi się słuchać gadania automatu który jest przed konsultantem. jeśli raz jeszcze zadzwonią, to coś powiem :O

Gość perfar
JAK masz służbowy nr to może jakis klient,ktoś z kontaktów podsunął twój nr jako potencjalnego klienta

klienci nie kontaktują się ze mna na ten numer, a współpracownicy wiedzą że nie mam auta. no ciekawe, skąd mają. jak zadzwonią, to nie omieszkam się tego dowiedzieć 😠

Gość perfar
oni na takich pytających skąd macie nr mają przygotowane odpowiedzi ,gowno ich zaskoczysz może masz jakąś kartę rabatową w sklepie i tam podałaś ten nr firmy też skupują dane z kart rabatowych i bazy z banków,płacą im za to słono

ale to niezgodne z prawem... :O mam kartę rabatową i mam umowy w bankach, ale wiem, jakie regulaminy podpisywałam i oni nie mają prawa sprzedawać moich danych..

Gość perfar
niektóre banki sprzedają a karty rabatowe do sklepów ?supermarketów, duzo damskich marek daje karty klientkom ,wtedy przy każdych zakupach mają rabat

no tak, mam ale w regulaminach jest info, że dane nie będą wykorzystywane w celach innych niż do danego programu lojalnościowego i że nie będą przekazywane innym firmom. patrze na to zawsze...

Otrzymany SMS jest najprawdopodobniej wynikiem zainteresowania ofertą ubezpieczeń w Link4 ze strony potencjalnego klienta. Możliwe, że osoba, która się z nami kontaktowała w celu wyliczenia składki ubezpieczenia, podając telefon kontaktowy popełniła błąd, stąd otrzymany SMS. Proszę się nie niepokoić rozmową z konsultantem - następnym razem, gdy zadzwoni m proszę powiedzieć, że nie jest Pani osobą, która zainteresowała się ofertą i prawdopodobnie nastąpił błąd w telefonie kontaktowym. Jeśli chce Pani, byśmy sprawdzili, skąd Pani numer znalazł się w naszej bazie wysyłkowej, proszę o kontakt przez formularz zgłoszeniowy na blogu Link4 - www.link4.pl/blog/kontakt

Gość pewnie ktoś zrobił
żart i wpisał ciebie w ich formularz :P spytaj byłej dziewczyny/faceta zawiedzionych miłości,